DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina u nastavku slomila Bukovčane

Jučer je u Novoj Bukovici kao dio programa obilježavanja Dana općine Nova Bukovica odigrana Memorijalna utakmica za sve poginule hrvatske branitelje s područja općine. U toj utakmici sastali su se domaćin Zrinski i Slatina.

Domaćinima je iznenađujuće pripalo prvo poluvrijeme kada su i stekli prednost od 1:0 golom Rivića. U tom periodu Zrinski je bez obzira što je bio u podređenom položaju pokazao puno dobrih stvari, posebice u fazi obrane i odgovornosti u igri. I u onih nekoliko situacija kada su gosti, uglavnom preko krilnih pozicija, uspjeli pronaći pukotine u toj čvrstoj obrani, stvari je popravljao vratar Jozing. Osim što su odlično blokirali brojne atake Slatine Bukovčani su znali i opasno zaprijetiti. Iz jedne takve situacije došli su i do kaznenog udarca, a kojeg nisu pretvorili u pogodak jer je udarac Bračuna s bijele točke ”pročitao” Radonjić izbivši loptu u korner. No iz tog istog kornera domaćini su nagrađeni za sve ono dobro prikazano u tom prvom dijelu. Najsnalažljiviji u toj gužvi nakon ubačaja bio je Božo Rivić.

S prvim sekundama nastavka marljivo građena čvrsta gotovo neprobojna formacija Zrinskog raspala se kao kula od karata. Furiozno su u taj nastavak ušli Slatinčani. Definitivno je dosta toga išlo i na račun ulaska u igru senatora u slatinskoj svlačionici, Vurdelje, Pecolaja, Petrinjaka, uz koje su se razigrali i svi ostali članovi momčadi. Ponajbolji članovi Zrinskog iz prvog dijela Topolovec i Rivić zajedno sa suigračima više nisu mogli pratiti taj visoki ritam pa je čak i konačnih 5:1 bio podnošljiv poraz s obzirom na količinu prigoda koju su u tom periodu  stvorili neumoljivi gosti. Teži poraz spriječio je mladi vratar Grđan skinuvši nekoliko zicera itekako opasnim slatinskim napadačima.

 

Memorijalna utakmica

ZRINSKI                1

SLATINA               5

Nova Bukovica. Suci: Si.Ličinić, Sa.Ličinić, Stojnović (Orahovica). Strijelci: 1:0 – Rivić (25), 1:1 – Vudelja (48), 1:2 – Bubaš (49), 1:3 – Šomođi (51), 1:4 – Bubaš (58), 1:5 – Petrinjak (70).

ZRINSKI: Jozing, Rivić, Topolovec, Teodorović, Juršik, Bračun, Šimek, Milošević, Zrinšćak, Pipek, Vencl (još su igrali: Bračun, Gorički, Tuzlak, Bosak, Habuš). Trener: Kristijan Bračun

SLATINA: Radonjić, Stjepić, Farkaš, Vukomanović, Šuntić, Pejakić, Kupres, Hodak, Jerešić, Bubaš, Hudoletnjak (još su igrali: Vurdelja, Pecolaj, Petrinjak, Šomođi, Šaponja). Trener: Damir Pemper

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button