DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina u golijadi nadjačala Bilogoru

U dopadljivoj predstavi prepunoj tempa vidjeli smo čak sedam golova i zasluženu pobjedu Slatine.

Bez obzira na još uvijek poneki propust i dekoncentraciju u obrambenim zadacima, a s obzirom na viđeno u utakmici protiv ozbiljnog protivnika kakva je Bilogora, simpatizeri Slatine imaju se pravo nadati dobrim predstavama svojih ljubimaca u novoj sezoni. Upravo su dva obrambena kiksa Slatine  omogućila Ostrmanu inače i treneru i ponajboljem igraču Bilogore da se dva puta upiše u strijelce u prvom dijelu. S druge strane terena vidjeli smo jednu polukontru iz udžbenika koju je izbacivši lijevo Bubaša pokrenuo Hudoletnjak, da bi Bubaš nesebično vanjskom na drugoj stativi gurnuo u šansu Dijanešića koji sigurno poentira. I gosti nisu bili imuni na početničke propuste u obrani, a jedan takav prije odlaska na odmor vješto je iskoristio Hudoletnjak.

U nastavku Slatina je bila još nijansu konkretnija dok su izmjene s klupe više poremetile ritam gostujućeg sastava. Već u drugoj minuti nastavka Slatina je prvi puta povela, a strijelac tog gola vrijednog potpunog preokreta bio je Bubaš pogodivši super precizno s nekih osamnaest metara udaljenosti. Prednost je poduplao Patrik Fotez koji iz utakmice u utakmicu dokazuje da će biti pravo pojačanje. U tom naletu Slatine u 56. minuti Petrinjak je zatresao vratnicu, odbijenu loptu kod korner linije pokupio Potočki i sjajno ju ubacio u peterac gostiju gdje se na pravom mjestu pronašao Fotez pospremivši ju u mrežu. Bilogora se ponovno probudila tek potkraj susreta pa je nakon jedne duge akcije, u kojoj su Slatinčani nekoliko puta propustili napraviti prekid, u strijelce se lijepim snalažljivim odlaganjem i snažnim udarcem upisao i omaleni Brazilac Spadeto.

 

Pripremna utakmica

SLATINA       4

BILOGORA   3

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 70. Sudac: Goran Loparac. Pomoćnici: Nikolić i Lukac. Strijelci: 0:1 – Ostrman (20), 1:1 – Dijanešić (30), 1:2 – Ostrman (36), 2:2 – Hudoletnjak (44), 3:2 – Bubaš (47), 4:2 – Fotez (56), 4:3 – Spadeto (72).

SLATINA: Embrešić, Dom.Bogati, Petrinjak, Farkaš, Pecolaj, Knežević, Kupres, Dor.Bogati, Dijanešić, Hudoletnjak, Bubaš (još su igrali: Kratzl, Šuntić, Potočki, Fotez, Šaponja). Trener: Darko Krsnik

BILOGORA: Gavranović, Stanić, Nikolić, Vicić, Hrahovski, Ostrman, Horvat, Pleić, Škojo, Furmek, Kunštek (još su igrali: Sabljić, Gedeš, Spadeto, Kutanjec). Trener: Željko Ostrman

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button