DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina u derbiju pobijedila Malu mljekaru

Derbi je u potpunosti opravdao očekivanja. U utakmici drugog i trećeg na ljestvici Slatina je došla do zaslužene pobjede pokazavši da je još itekako zanima borba za naslov prvaka. Bio je to pravi malonogometni vatromet u kojem je, na žalost, uživalo tek nekoliko desetaka istinskih ljubitelja ove igre. S jedne strane vidjeli smo super raspoloženu i igrački odgovornu Slatinu koja večeras nije imala niti jednu slabu kariku. Svi su igrači, od prvog do zadnjeg, odlično iskoristili svoju minutažu podredivši se u potpunosti potrebama momčadi. S druge strane i Valpovčani su predvođeni osječkim rutinerima pokazali zašto su u ovom trenutku jedna od najboljih momčadi lige. No ovog puta mladost je odnijela pobjedu nad silnim iskustvom što ga u nogama ima dobar dio družine iz Valpova. Bez obzira na već spomenutu kompaktnost Slatine dva igrača prisilila su nas da ih ipak posebno izdvojimo. Radi se o silno razigranom dvostrukom asistentu Rukavini i također dvostrukom strijelcu neumoljivom Rupčiću.

Danas su akciji bili i kadeti Slatine. Oni su otputovali u Vinkovce na noge Aureliji gdje ih je čekala uzvratna utakmica za 3.mjesto u prvenstvu. U Slatini je u prvom susretu bilo 1:1, a usprkos današnjoj odličnoj partiji dečki trenera Nikole Miščevića morali su pružiti ruku domaćinima koji su ipak bili bolji i slavili rezultatom 6:4 koji im je donio 3. mjesto i plasman u jedinstvenu 1. ligu.

 

  1. HMNL istok – 8.kolo

SLATINA                              2

MALA MLJEKARA             1

SLATINA Dvorana SŠ MM. Gledatelja: 50. Suci: Duje Marinković (Vinkovci) i Hrvoje Orešković (Đakovo). Strijelci: 1:0 – Rupčić (10), 2:0 – Rupčić (10), 2:1 – Horvat (22).

SLATINA: Nikšić, Stjepić, Dom.Bogati, Dor.Bogati, Zdelar, Lukaček, Tunić, Bihar, Knežević, Rupčić, Rukavina, Mataija, Čović. Trener: Damir Bogati

MALA MLJEKARA: Čurman, Mandić, Šinko, Bertić, Dakić, Zrinski, Stupar, Kajfeš, Horvat, Vilhelm. Trener: Dražen Čavar

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button