DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina pobijedila Fešk

Zanimljiv je bio ogled Slatine i Feška. Usprkos hladnom kišovitom vremenu nekoliko desetaka promatrača moglo je vidjeti itekako živu utakmicu podosta visokog tempa u kojoj su i domaćini, ali i gosti, imali svoje blistave trenutke i minute. A upravo su gosti bili ti koji su diktirali igru većim dijelom prvog poluvremena dok su se stidljivi pokušaji domaćina sveli uglavnom na kontranapade.

U nastavku pak Slatina je imala više od igre, ali i raspoloženog Mateja Potočkog koji je odmah po ulasku unio živost u napadačke akcije. S dva gola prometnuo se i u igrača ove utakmice. I svi ostali igrači trenera Nikice Hata zaslužili su i više od prolazne ocjene za prikazano danas protiv vrlo dobre momčadi Feška. Spomenut ćemo i dvije sjajne atraktivne intervencije vratara Embrešića koji je danas imponirao sigurnošću. Šteta je što nije uspio očuvati mrežu netaknutom no niti on nije mogao ništa kod jako lijepog preciznog udarca i gola Mikole u samoj završnici utakmice. Odličan posao u trostrukoj ulozi glavnog i pomoćnih sudaca besprijekorno je odradio Goran Loparac.

Pripremna utakmica

SLATINA              2

FEŠK                      1

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 30. Sudac: Goran Loparac (Sladojevci). Strijelci: 1:0 – Potočki (54), 2:0 – Potočki (69), 2:1 – Mikola (89).

SLATINA: Embrešić, M.Šuntić, Vurdelja, Farkaš, Leo, Petrinjak, Kupres, Bogati, Knežević, Ivens, Hudoletnjak (još su igrali: Šaponja, Potočki, Z.Šuntić). Trener: Nikica Hat

FEŠK: Tomić, Pranjić, Kljaić, Kopljar, Vuzem, Pavlić, Bilić, Slivka, Zeba, Mendroš, Pavlović (još su igrali: Knežević, Kapraljević, Đuroković, Zeba, Mikola, Ostrun, Kuprešanin, Mačešić) Trener: Dinko Puljić

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button