DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina Open 2022. – Tony Slobodinski obranio naslov

Seniorsko finale parova Šrajeru i Košćaku. Ćurić do naslova u pojedinačnoj veteranskoj konkurenciji, a s Tomljanovićem i u konkurenciji parova.

Nakon što su u subotu završeni finalni mečevi u pojedinačnoj kategoriji u seniorskom i u obje veteranske kategorije, danas je na red došlo i finale u seniorskom dijelu turnira Slatina Open 2022. koji je i ove godine tradicionalno organiziran kao dio brojnih sportskih i kulturnih događanja u sklopu obilježavanja Dana grada Slatine.

U pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji naslov ostaje u rukama Slobodinskog. Tony je i ove godine samouvjereno prošao kroz turnir i zasluženo ponio naslov pobjednika pobjedom protiv Mađarića u finalu.

U seniorskoj konkurenciji parova nakon prošlogodišnjeg neuspjeha u finalu, ove godine titulu je ponijela Donjomiholjačka kombinacija Šrajer / Košćak preko domaćeg para Desančić / Mikić.

Veteranskim turnirom dominirao je Draško Ćurić naslovima u pojedinačnoj konkurenciji (bolji od Paukovića) dok su on i partner Tomljanović u konkurenciji parova bili bolji od kombinacije Karl / Zdjelar.

Alen Klun u ime organizatora, TK Slatine zahvalio se svima koji su sudjelovali na turniru i ujedno čestitao pobjednicima u svakoj kategoriji.

Pehare i prigodne poklone finalistima je uručio predsjednik Gradskog vijeća grada Slatine Damir Jakšić koji je tom prilikom rekao: “Izrazito mi je zadovoljstvo što mogu biti danas ovdje s vama. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali na ovogodišnjem turniru Slatina Open 2022.  i čestitam svima na ostvarenim rezultatima.”

Predsjednik TK Slatina Slaven Mađarić također se zahvalio svima koji su sudjelovali kao i Gradu Slatini na podršci u organizaciji kao i svake godine. Nije zaboravi spomenuti niti značajan doprinos Alena Kluna i Vlatka Karla koji su brinuli o organizaciji i nimalo jednostavnom poslu slaganja satnice seniorskog odnosno veteranskog dijela turnira.

Time se slegnula crvena prašina na terenima iza još jednog Slatina Opena. Kao i svake godine turnir je okupio lokalne igrače sa slatinskog područja ali i bliže okolice. Sjajnih i napetih mečeva nije nedostajalo niti ove godine kao niti možda i najbitnijeg dijela odnosno ugodnog druženja na kraju svakog sportskog dana uz neizostavno prebiranje po poenima i analizu svakog meča.

Tereni su i ove godine bili pripremljeni vrhunski usprkos kišnom vremenu zahvaljujući naporima sveprisutnog Željka Prpića – Žike.  (Tekst i foto: Marijo Kokorić)

REZULTATI FINALNIH MEČEVA:

Seniori - pojedinačno

Tony Slobodinski66
Slaven Mađarić22

Seniori - parovi

Ozren Desančić / Mario Mikić30
Vatroslav Šrajer / Igor Košćak 66

Veterani - pojedinačno

Goran Pauković32
Draško Ćurić66

Veterani - parovi

Vlatko Karl / Zvonko Zdjelar31
Draško Ćurić / Ivan Tomljanović66

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot