DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina Open 2022. – Tony Slobodinski obranio naslov

Seniorsko finale parova Šrajeru i Košćaku. Ćurić do naslova u pojedinačnoj veteranskoj konkurenciji, a s Tomljanovićem i u konkurenciji parova.

Nakon što su u subotu završeni finalni mečevi u pojedinačnoj kategoriji u seniorskom i u obje veteranske kategorije, danas je na red došlo i finale u seniorskom dijelu turnira Slatina Open 2022. koji je i ove godine tradicionalno organiziran kao dio brojnih sportskih i kulturnih događanja u sklopu obilježavanja Dana grada Slatine.

U pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji naslov ostaje u rukama Slobodinskog. Tony je i ove godine samouvjereno prošao kroz turnir i zasluženo ponio naslov pobjednika pobjedom protiv Mađarića u finalu.

U seniorskoj konkurenciji parova nakon prošlogodišnjeg neuspjeha u finalu, ove godine titulu je ponijela Donjomiholjačka kombinacija Šrajer / Košćak preko domaćeg para Desančić / Mikić.

Veteranskim turnirom dominirao je Draško Ćurić naslovima u pojedinačnoj konkurenciji (bolji od Paukovića) dok su on i partner Tomljanović u konkurenciji parova bili bolji od kombinacije Karl / Zdjelar.

Alen Klun u ime organizatora, TK Slatine zahvalio se svima koji su sudjelovali na turniru i ujedno čestitao pobjednicima u svakoj kategoriji.

Pehare i prigodne poklone finalistima je uručio predsjednik Gradskog vijeća grada Slatine Damir Jakšić koji je tom prilikom rekao: “Izrazito mi je zadovoljstvo što mogu biti danas ovdje s vama. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali na ovogodišnjem turniru Slatina Open 2022.  i čestitam svima na ostvarenim rezultatima.”

Predsjednik TK Slatina Slaven Mađarić također se zahvalio svima koji su sudjelovali kao i Gradu Slatini na podršci u organizaciji kao i svake godine. Nije zaboravi spomenuti niti značajan doprinos Alena Kluna i Vlatka Karla koji su brinuli o organizaciji i nimalo jednostavnom poslu slaganja satnice seniorskog odnosno veteranskog dijela turnira.

Time se slegnula crvena prašina na terenima iza još jednog Slatina Opena. Kao i svake godine turnir je okupio lokalne igrače sa slatinskog područja ali i bliže okolice. Sjajnih i napetih mečeva nije nedostajalo niti ove godine kao niti možda i najbitnijeg dijela odnosno ugodnog druženja na kraju svakog sportskog dana uz neizostavno prebiranje po poenima i analizu svakog meča.

Tereni su i ove godine bili pripremljeni vrhunski usprkos kišnom vremenu zahvaljujući naporima sveprisutnog Željka Prpića – Žike.  (Tekst i foto: Marijo Kokorić)

REZULTATI FINALNIH MEČEVA:

Seniori - pojedinačno

Tony Slobodinski66
Slaven Mađarić22

Seniori - parovi

Ozren Desančić / Mario Mikić30
Vatroslav Šrajer / Igor Košćak 66

Veterani - pojedinačno

Goran Pauković32
Draško Ćurić66

Veterani - parovi

Vlatko Karl / Zvonko Zdjelar31
Draško Ćurić / Ivan Tomljanović66

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button