DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina neokrznuta protiv No limita

Slatina je očekivano lako izašla na kraj s mladcima No limita. Sve je u ovom susretu bilo na strani domaće momčadi. Od prve minute četvrtoligaš je uzeo stvari u svoje ruke, a na klincima i tek trojicom seniora virovitičkog razvojnog kluba bilo je da se pokušaju što bolje obraniti. Kakav je bio odnos snaga na terenu najbolje će predočiti podatak da su gosti u prvom dijelu ostali bez ijednog udarca u okvir slatinskog gola. S druge strane Slatina je konstantno brzo plela i opsjedala kazneni prostor gostiju. Prvi je taj gusti obruč gostiju probio Hudoletnjak preciznim snažnim udarcem iskosa. Na 2:0 povisio je Dominik Bogati pospremivši loptu u mrežu nakon što se ista odbila od vratnice, a niti Bubaš nije imao težak posao nakon što ga je je 31. minuti poslužio Jerešić.

U prvim minutama nastavka konačno su zaživjele i napadačke ambicije gostiju. U njima je bilo hrabrosti, ali ipak ne i dovoljno umješnosti i prije svega fizikalija s kojima bi mogli ozbiljnije zaprijetiti čvrstoj iskusnoj slatinskoj obrani. Slatina je pak nastavila u istom ritmu opsjedati gol tada već osjetno dekoncentriranih protivnika. Jednostavno u tri poteza najljepšu akciju na utakmici potpisali su u 51. minuti Pecolaj, Jerešić i strijelac Dijanešić. Dijanešića, bez obzira što su svi igrači Slatine odigrali ozbiljnu utakmicu, slobodno možemo istaknuti kao jednog od ponajboljih pojedinaca s obzirom na silnu želju i veliku količinu trku koju je ponudio na poziciji lijevog bočnog igrača. Takav ga je pristup nagradio još jednim golom kojeg je postigao lukavo lobom nakon čašćenja virovitičke momčadi. Stigli su razigrani domaćini i zapucati pregršt prilika u tom drugom dijelu no ne i Patrik Fotez koji je svoju pretvorio u gol za konačnih 6:0. Slatini i treneru Krsniku ovaj je susret igran na dosta teškom pomoćnom terenu pod svijetlima reflektora poslužio kao tek malo jači trening, a mladim momcima trenera Filipovića kao izvrsna prigoda za skupljanje dragocjenog iskustva koje će im itekako dobro doći u utakmicama protiv ravnopravnijih protivnika.

Prijateljska utakmica

SLATINA               6

NO LIMIT TVIN   0

SLATINA Pomoćni igralište Stadiona Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 50. Sudac: Mario Jozić (Slatina). Strijelci: 1:0 – Hudoletnjak (13), 2:0 – Dom.Bogati (27), 3:0 – Bubaš (31), 4:0 – Dijanešić (51), 5:0 – Dijanešić (79), 6:0 – Fotez (84).

SLATINA: Embrešić, Dom.Bogati, Farkaš, Petrinjak, Dijanešić, Kupres, Dor.Bogati, Knežević, Bubaš, Hudoletnjak, Jerešić (još su igrali: Šaponja, Brozović, Šuntić, Piskać, Pecolaj, Fotez). Trener: Darko Krsnik

NO LIMIT TVIN:  Jug, Kovačević, Pratljačić, Belani, Poljak, Švarbić, Giba, Široki, Hološi, Slanac, Petričević (još su igrali Lazić, Filipović). Trener: Tomislav Filipović

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button