Home / DOGAĐANJA / Slatina na Viroexpu

Slatina na Viroexpu

Viroexpo je danas otvorio svoja vrata brojnim izlagačima i posjetiteljima koji su već u laganom obilasku štandova.

Grad Slatina ove godine ima jedan od najvećih štandova ovogodišnjeg Viroexpa od 200 četvornih metara te se ponovno predstavlja zajedničkim nastupom sa slatinskim ustanovama, poduzetnicima, obrtnicima i udrugama.

Uz Grad Slatinu, GRAS, Turističku zajednicu grada Slatine, Pučko otvoreno učilište Slatina i Slatinski informativni centar na zajedničkom štandu predstavljaju se i tvrtke Marinada d.o.o. i Zlatna nit d.o.o., zatim obrti Vašarević, Gile, Asel, Sandrini kolači, Dječji centar Maja i Željkini kolači, obiteljska poljoprivredna gospodarstva Kufner, Cerovski, Dimitrijević i Mirkajlović, te Udruga pčelara Lipa Slatina, a svojim su dolaskom potporu gradskom zajedništvu došli dati i članovi Izviđačkog odreda Lisice Slatina.

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić vrijeme prije Medenog doručka iskoristio je za obilazak sajma te je posjetio pojedine štandove.

Druženje i stjecanje novih poznanstava i kontakata što i je jedan od ciljeva sajma već je započelo, tako su gradski štand već obišli brojni posjetitelji.
(mf/Foto: Robert Turkalj, Marijo Kokorić i Mihaela Feldi)

x

Check Also

Za 15 projekata, Virovitičko-podravske županije, 13 općina i Grada Slatine, dodijeljeno 4.600.000,00 kuna, doznajte što će se graditi

U Hotelu Sheraton u Zagrebu, održana je svečanost potpisivanja o sufinanciranju projekata prema Programu održivog ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org