DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatina na Viroexpu

Viroexpo je danas otvorio svoja vrata brojnim izlagačima i posjetiteljima koji su već u laganom obilasku štandova.

Grad Slatina i ove godine ima jedan od većih štandova na Viroexpu te se ponovno predstavlja zajedničkim nastupom sa slatinskim ustanovama, poduzetnicima, obrtnicima i udrugama.

Uz Grad Slatinu, Gradsku razvojnu agenciju Slatine – GRAS i Turističku zajednicu Grada Slatine koji prezentacijom različitih projekata i programa nastoje Slatinu približiti kao, kako gospodarski tako i turistički poželjnu destinaciju, na zajedničkom štandu predstavljaju se i EPIcentar Sequoia Slatina čija je gastro i eno ponuda također dio prezentacije Grada Slatine, zatim Pučko otvoreno učilište Slatina koje vizualom prezentira široku paletu usluga svoje ustanove među kojima je najatraktivnije slatinsko kino i njegov bogat program.

Dakako Slatinski informativni centar je i ove godine instalirao sajamski studio te s „lica mjesta“ prati sajamska događanja kako javljanjima u eter Radio Slatine tako i objavama na svom portalu.

Na zajedničkom štandu predstavljaju se i tvrtke Consulten d.o.o. sa svojim uslugama poslovnog savjetovanja i upravljanja telekomunikacijama i Građevinarstvo Horvat d.o.o. koje prezentira svoje usluge izgradnje svih vrsta objekata u niskogradnji i visokogradnji, zatim obrt Gile vl. Ivana Gračana s novom paletom namještaja od jagnjide i OPG Metaluna iz Kozica koje prezentira magareće mlijeko.

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića sa suradnicima iskoristio je prijepodne, osim prijema gostiju na gradskom štandu, i za obilazak ostalih štandova na kojima se samostalno predstavljaju slatinske institucije, gospodarstvenici, obrtnici, OPG-i i udruge, ali i ostalih sajamskih izlagača.

Tako su obišli štand Pčelarske udruge Lipa Slatina gdje su ih dočekali slatinski pčelari OPG-a Mirkajlović, a potom i pčelare slatinskog OPG-a Ambruš zatim štand Ivana Halasa koji se predstavlja vinima svoje vinarije Stari podrum. Na vrlo reprezentativnom štandu dočekala ih je i slatinska „kraljica kolača“ Sandra Jadek, a jedan od zapaženijih štandova sajma svakako je i onaj Industrijsko- obrtničke škole Slatina gdje su ih uz učenike dočekali i profesori Jasna Varga i Vedran Runje.

Druženje i stjecanje novih poznanstava i kontakata, što i je jedan od ciljeva sajma već je započelo, tako su gradski štand već obišli i brojni posjetitelji, kao i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u pratnji domaćina 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022., odnosno virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, direktora Viroexpa Bojana Mijoka, gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina…

Uz brojne spomenute prezentacije slatinski štand odiše i veselom atmosferom uz Tamburaški sastav Panona.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Marijo Kokorić)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot