NASLOVNICASPORT

Slatina u ludom finišu zaustavila Brod

Posljednje sekunde super uzbudljive utakmice 15.kola 2.HRL-istok donijele su podjelu bodova između domaćina Slatine i odlične momčadi Broda iz Slavonskog Broda. Gosti su gotovo cijelu utakmicu bili u rezultatskoj prednosti, a Slatina se, uz velik broj tehničkih pogrešaka tražila u igri sve do posljednje minute, kada je zahvaljujući borbenosti i velikoj podršci s tribina čak i došla u situaciju da trijumfira.

Ipak posljednji napad ostao je neiskorišten pa je utakmica završila rezultatom 25:25. Najefikasniji u redovima Slatine bili su Berkec i Bočkaj sa po 7 postignutih golova, a bilo bi nepošteno ne spomenuti gostujućeg pivota Ivana Janjića koji je bio nerješiva enigma za slatinsku momčad,  ali i isto tako strijelac 7 golova. Prvo poluvrijeme rezultatsko potonuće Slatine spriječio je vratar Venus da bi i vratar Šomođi u samom finišu utakmice dao svoj veliki obol osvajanju boda.

Sjajan je i kod gostiju bio korpulentni čuvar mreže Bubalo. Na žalost, ovaj dramatičan susret obilježila je i teška ozljeda noge slatinskog kapetana Dejana Poje. Ovim gubitkom boda Brod je izgubio gotovo sve šanse da na tablici sustigne vodeću Viroviticu. (dj)

2. HRL – istok 15. kolo

  • SLATINA     25 (10)
  • BROD            25 (12)

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 150. Suci: Davor Lončar i Zoran Lončar (Varaždin).

  • SLATINA: Krpačić, Hodak 1, Berkec 7, Pravda, Nemet, Poje, Lukac, Bočkaj 7, Vensu, Dragojević 1, Čurić 1, Šomođi, Butorac, Janečić 3, Mataija, Lisinski 5.
    Trener: Vladimir Sertić
  • BROD: Krznarić, Sertić, Mešter, Vukoje, Janjić 7(2), Veselić 1, Rašić 4, Marić, Sarić 2, Bubalo, Simeon, Prusina, Petrović 6, Šutalo 1, Vuković 1, Bohm 3.
    Trener: Antun Županić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button