DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina lako protiv Požege i neriješeno protiv Moslavine

Danas (19.8.) je u Slatini odigran poprilično jak rukometni mini turnir na kojem su snage međusobno odmjerili prvoligaši Požega i Slatina te premijerligaš Moslavina iz Kutine.

Požega je u Slatinu stigla igrački desetkovana i kao takva nije mogla dostojno parirati svojim suparnicima. Slatinčani su danas pak imali praktički prvi susret s loptom u ovom pripremnom periodu, a s obzirom na taj podatak oba susreta odigrali su i više nego dobro. Prva dva susreta na turniru igrala su se skraćeno (2*20min) dok su ljuti rivali iz kvalifikacija za premijer ligu igrali punu minutažu. Iako svrhom pripremna ta utakmica je poradi neshvatljive ogromne nervoze u redovima kutinske momčadi izrasla u gotovo pravi rukometni rat. Ta nervoza bila je uglavnom izazvana neslaganjem s odlukama mladog para sutkinja Željke Papić i Nine Varžić iako su djevojke usprkos tom golemom pritisku svoj posao odradile vrlo dobro. A niti Slatinčani nisu podlegli tim tenzijama i pritisku klupe Moslavine te su i oni odlučili skupo prodati svoju kožu. I nakon brojnih izmjena, kako u vodstvu, a tako i u oscilacijama u igri, susret je u napetoj završnici završio najpravednije – neriješeno.

Bez obzira što se radilo o prvim pripremnim utakmicama već možemo lagano izvući neke zaključke. Slatina će i dalje definitivno biti itekako kompetitivna momčad koja će tempom mljeti svoje protivnike. Repić, Hankić i Dragojević uvalili su premijerligašima svaki po 5 komada. Informacije koje su stigle zajedno s dolaskom novopridošlih Gotala i Samahodaja bile su i više nego precizne i točne. Pivot reprezentacije Kosova pokazao je visoku klasu u realizatorskim sposobnostima dok će podatak da je lakonogi  krilni igrač iz Požege bio najbolji strijelac utakmice s visokim postotkom realizacije sa 8 od 9 iskorištenih šuteva, najbolje dočarati kakvo je Slatina dobila pojačanje.

 

Pripremni turnir – Slatina

Slatina – Požega 19:15

Požega – Moslavina 14:19

Moslavina – Slatina 30:30

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button