Home / NASLOVNICA / Slatina kom d.o.o. započeo dostavu edukativnih letaka zajedno s namjenskim vrećicama u boji

Slatina kom d.o.o. započeo dostavu edukativnih letaka zajedno s namjenskim vrećicama u boji

Tvrtka Slatina kom d.o.o. započela je dostavu edukativnih letaka zajedno s namjenskim vrećicama u boji (plava – karton i papir, žuta – plastika, zelena – staklo, siva mala – limenke i siva velika  – tekstil) na kućnu adresu svih korisnika.

Dostavljeni  letci i vrećice trebale bi građane potaknuli na bolje odvajanje reciklabilnog otpada koji se skuplja svaki mjesec pod nazivom „od vrata do vrata“ na cijelom području grada Slatine i prigradskih naselja, te korištenje usluge predaje otpada u reciklažnom dvorištu.

Ukoliko niste preuzeli dostavu edukativnog materijala s vrećicama iste može podignuti na blagajni tvrtke Slatina kom d.o.o.

Građani su obvezni koristiti namjenske vrećice za odvajanje reciklabilnog otpada prema naputku. Oni koji ne budu odvajali otpad prema navedenom i isti predavali s miješanim komunalnim otpadom biti će novčano kažnjeni u skladu s odredbama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada Grada Slatine.

Slatina kom d.o.o.

Slatina kom d.o.o. Stani smeću na kraj RECIKLIRAJ

x

Check Also

Zlato u Osijeku za Doroteju, ali i za slatinske ”Popišance”!

Fantastičan dan imali su jučer u Osijeku slatinski trkači. Naime, na velikom Ferivi polumaratonu  u ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org