NASLOVNICASPORT

Slatina iznenadila i favorizirano Belišće

Kuglači Slatine u prošlom su 8.kolu 3. HKL istok Zone Osijek skinuli još jednog favorita lige Kuglački klub Belišće razbivši ga s visokih 7:1 (3107-3000) na nominalno domaćem terenu kuglane virovitičkog Tvina.

U još jednom pravom pothvatu prvi prvenstveni poraz favoriziranom Belišću nanijeli su Zelenka (508), Kermend (527), Petrić (535), Drašković (498), Ljubomiroski (499) i mladi Lukačić koji je u svojoj najboljoj partiji ove sezone urušio 540 čunjeva. Jedini poraz u visokoj pobjedi Slatine upisao je Ljubomiroski čiji je nešto slabiji dan iskoristio Koričić sa najboljim rezultatom utakmice od 552 čunja.

Od ostalih županijskih trećeligaša Pitomača je s 5:3 poražena u Našicama, virovitička Hvidra je u gostima svladala Tramvaja, dok je Orahovica u neizvjesnom susretu poražena u Dardi rezultatom 4,5:3,5.

Nakon osam odigranih kola Slatina se nalazi na diobi drugog mjesta sa 12 bodova u društvu sa Belišćem i Orahovicom. Hvidra je sedma sa 7 bodova, dok je Pitomača posljednja 11. sa jednim osvojenim bodom. Darda drži prvo mjesto sa 14 bodova. Iduće kolo ekipa Slatine je slobodna.(dj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button