DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina iz minusa do sigurne pobjede

Iako su gosti iz Kloštra Podravskog prvi došli u prednost Slatina je bila toliko bolja da bi bilo pravo iznenađenje da nije došlo do preokreta.

Slatina je odigrala odličnu utakmicu, a sve što smo vidjeli od gostiju bio je taj spomenuti gol koji nije stigao iz akcije već iz prekida kada je Herent lukavo potegao iz oveće udaljenosti, a na odbijenu loptu nakon Radonjićeve nes(p)retne intervencije prvi natrčao Šandrovčan. I prije tog gola Slatina je dominirala terenom i neprestano pritiskala, a ista se priča nastavila sve do kraja utakmice. Izjednačenje je stiglo kada je Yuri s desnog krila preciznom dugom loptom pronašao usamljenog Jerešića, a isti neumoljivo pogodio suprotni ugao nemoćnog Franjića. Isti akteri bili su ”krivci” i za potpuni preokret. Ovog puta Jerešić se odvažio dugom loptom uposliti Brazilca, a iako u najboljoj namjeri da presječe njezin put do konačnog odredišta gostujući vratar kiksa na samom rubu šesnaesterca i Yuriju nije bilo teško pretvoriti ovaj poklon u gol za preokret i potpuno zasluženo vodstvo Slatine. Iako je Slatina stvorila pregršt prilika gosti su bili ti koji su još jednim ”poklon-bonom” darivali svoje domaćine i praktički si sami riješili muke. Dogodilo se to odmah na početku drugog dijela kada je nakon pokušaja Bubaša jednu svijeću u pokušaju da očisti vruću situaciju ispred svog gola u potpuno suprotnom smjeru točnije u vlastitu mrežu izbio Vidaković.

I danas su svi slatinski igrači odigrali utakmicu na visokom nivou, od čvrste koncentrirane obrane, preko fantastične vezne linije, pa do razigranog napada. No ovdje ćemo ipak posebno naglasiti igru veznog dvojca Pecolaj – Šomođi koji je neumorno kreirao i razigravao učinivši tako goste nemoćnima  u pokušajima da budu barem ravnopravan protivnik u ovoj utakmici. Jedini raspoloženi igrač kod Mladosti bio je Herent no niti on nije mogao sam protiv silno raspoložene Slatine.

  1. NL Bj.Kc.Vt.

12.kolo

SLATINA                              3

MLADOST  (KP)                 1

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 60. Sutkinja: Kristina Veljačić (Bjelovar). Pomoćnici: Abdić i Živković. Strijelci: 0:1 – Šandrovčan (20), 1:1 – Jerešić (32), 2:1 – Yuri (39), 3:1 – Bubaš (46).

SLATINA: Radonjić, Petrinjak, Hodak (od 62. Rupčić), Pecolaj, Vurdelja, Bubaš, Šomođi (od 71. Kupres), Jerešić (od 75. Willian), Yuri (od 82. Šuntić), Farkaš, Stjepić. Trener: Damir Pemper

MLADOST: Franjić, B.Šandrovčan (od 71. Topolovčan), Glogovšek, Pavlović, Jendrašić, Kramarić, L.Šandrovčan, Herent, Šantek, Koren, Vidaković. Trener: Ranko Celišćak

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button