NASLOVNICASPORT

Slatina i Podravac remizirali

Na žalost 100-ak gledatelja golova u susretu susjeda na tablici nije bilo, a niti igra nije bila na zavidnoj razini. Istini za volju Slatina je imala nekoliko prigoda koje je uz manje napore neutralizirao sigurni Vlašiček, dok gosti praktički nisu uputili niti jedan  ozbiljniji pokušaj prema vratima nezaposlenog vratara Slatine Josipa Boroveca. Matnu situaciju, ali ne i dovoljno preciznosti i koncentracije,  u posljednjim sekundama utakmice imao je Bubaš. S obzirom da su treneri radili izmjene u posljednjim minutama nije teško zaključiti da su i jedan i drugi na kraju zadovoljni podjelom bodova. Spomenut ćemo i da je vrlo dobru predstavu ponudio slatinski igrač Ante Vicić.

 

 

 

Međužupanijska Bj.-Kc.-Vt.

17.kolo

SLATINA              0

PODRAVAC        0

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 100. Sudac: Armin Gadžo (Bjelovar).

SLATINA: Borovec, Petrinjak (od 76.Dorić), Vukomanović, Kupres, Trupina, Vurdelja, Bubaš, Vicić (od 89. Šaponja), Ciglar (od 46. E.Kristić), Pecolaj, N.Kristić (od 90. Mudri).

Trener: Zoran Mandić

PODRAVAC: Vlašiček, Ma.Šklebar, Turković, Gašparov, Karan (od 73. Senjan), Križanović, Šignjar (od 46.Borić), Carek, Rukelj (od 90. Kicivoj), Baltić, Mi.Šklebar.

Trener: Vjekoslav Vučeta

dj


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button