DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina i Borac podijelili bodove

Nakon uvodnih 45. prilično mlakih minuta u nastavku smo vidjeli potpuno oprečnu igru, gotovo pravi vatromet u kojem je sijevalo i s jedne i s druge strane terena, a u kojem je na koncu ipak došlo do miroljubive i nekako najpoštenije podjele bodova između domaćina Slatine i gostiju iz Imbriovca.

Tek blagu inicijativu tijekom prvog dijela imali su gosti, a i jedinu solidnu priliku koju je dobrom reakcijom u 36. minuti nakon udarca Haračija anulirao Embrešić. U pokušajima da se i jedni i drugi nametnu ponekad i pretjeranom kombinatorikom bilo je podosta grešaka, a tu pak Slatina nije znala iskoristiti ponuđeno potkraj odlaska na odmor.

No već u 5. minuti nastavka hladan tuš za domaćine pripremio je Grubešić vješto iskoristivši ponuđeno nakon harakirija slatinske obrane. Slavlje gostiju nije potrajalo dugo. Potočki je ubacio s lijevog boka, a ovog puta Borci su si, kao i Slatina par minuta ranije, pucali u vlastitu nogu. Preciznije učinio je to Strajnić nes(p)retno pogodivši vlastitu mrežu u pokušaju da očisti opasnu situaciju ispred vlastitog gola. Malo kasnije mogao je Borac ponovno doći u prednost no udarac Babić iskosa bio je zamalo neprecizan. Šansu za iskupljenje isti je igrač imao i u 62. minuti no iz još čišće situacije njegov poluvolej završio je daleko od vratnice slatinskog gola. U istoj minuti Slatina je u nekoliko poteza izbacila Bubaša pred Balalu no izostalo je svježine kod slatinskog napadača za smirenu reakciju. Kako je vrijeme odmicalo jurilo se po sva tri boda s obje strane terena, a nakon neuspješnih pokušaja sijevale su kontre u čemu su bolje prigode imali domaćini. Situaciju 3 na 2 imala je Slatina u 78. minuti no ponovno je Bubaš bio neprecizan. Još se je jednom najopasniji igrač domaćina našao u velikoj prigodi, ovog puta lijepo se oslobodivši čuvara, ali sad je Balala izvrsnom reakcijom spriječio najgore. I u samoj sudačkoj nadoknadi još je jednom bljesnula kontra Slatine no Kupres je neometan na drugoj vratnici loše zahvatio loptu i propustio posljednju prigodu za pobjedu svoje momčadi.

  1. NL 23.kolo

SLATINA      1

BORAC         1

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 60. Sudac: Marić Ćosić (Bjelovar). Pomoćnici: Alen Jozić (Bjelovar) i Matko Jeličić (Kraljevac). Strijelci: 0:1 – Grubešić (51), 1:1 – Strajnić (54-ag).

SLATINA: Embrešić, Šuntić, Petrinjak, Vurdelja, Bubaš, Dor.Bogati, Kupres, Franca, Potočki, Padilha, Dom.Bogati. Trener: Darko Krsnik

BORAC: Balala, Dukić, Kovačić, Šumiga, Babić, Lončarić, Poldrugač, Grubešić (od 90. Andrašić), Strajnić, Dodik, Harači (od 59. Loparić).

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button