DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina deklasirala i Rezovac

U sklopu priprema za predstojeće prvenstvo 4.lige Slatina je jučer odradila još jednu pripremnu utakmicu. Gost Slatini bio je Rezovac renomirani županijski prvoligaš. I u tom susretu, baš kao i u većini u proteklom pripremnom razdoblju, Slatina je bila nadmoćna, a to je i pokazao krajnji rezultat koji je bio 7:0. Iako se radi o prijateljskim utakmicama koje nisu uvijek mjerilo pravog stanja ne možemo izbjeći činjenicu da Slatina već jako dugo nije izgledala tako dobro na terenu. Svi pridošli igrači odlično su se uklopili u planove i ideje trenera Pempera, a i njega i sve simpatizere Slatine razveselila je vijest o još dva igrača koja su se priključila prvom pogonu, a koji su jučer također dobili priliku zaigrati protiv Rezovca. Radi se o atraktivnim igračima iz Brazila, Paulo Henriqeom i Yuri Nicolasom. Paulo se odmah stigao upisati i u strijelce dočim je Yuri pravovremenim hitrim reakcijama pokazao da će momčad od njega imati koristi u obrambenim zadacima.

Golove Rezovcu još su zabili Bubaš, Kupres, Šomođi i neumoljivi Florijan Rupčić koji je to učinio čak tri puta. O spomenutoj nadmoći Slatine najbolje govori podatak da gosti nisu niti jednom ozbiljnije zaprijetili vratima Slatine.

Iduću ujedno i posljednju pripremnu utakmicu prije početka prvenstva Slatina će odigrati u subotu na domaćem terenu protiv Bušetine.

dj

Foto: df

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot