DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina deklasirala i Rezovac

U sklopu priprema za predstojeće prvenstvo 4.lige Slatina je jučer odradila još jednu pripremnu utakmicu. Gost Slatini bio je Rezovac renomirani županijski prvoligaš. I u tom susretu, baš kao i u većini u proteklom pripremnom razdoblju, Slatina je bila nadmoćna, a to je i pokazao krajnji rezultat koji je bio 7:0. Iako se radi o prijateljskim utakmicama koje nisu uvijek mjerilo pravog stanja ne možemo izbjeći činjenicu da Slatina već jako dugo nije izgledala tako dobro na terenu. Svi pridošli igrači odlično su se uklopili u planove i ideje trenera Pempera, a i njega i sve simpatizere Slatine razveselila je vijest o još dva igrača koja su se priključila prvom pogonu, a koji su jučer također dobili priliku zaigrati protiv Rezovca. Radi se o atraktivnim igračima iz Brazila, Paulo Henriqeom i Yuri Nicolasom. Paulo se odmah stigao upisati i u strijelce dočim je Yuri pravovremenim hitrim reakcijama pokazao da će momčad od njega imati koristi u obrambenim zadacima.

Golove Rezovcu još su zabili Bubaš, Kupres, Šomođi i neumoljivi Florijan Rupčić koji je to učinio čak tri puta. O spomenutoj nadmoći Slatine najbolje govori podatak da gosti nisu niti jednom ozbiljnije zaprijetili vratima Slatine.

Iduću ujedno i posljednju pripremnu utakmicu prije početka prvenstva Slatina će odigrati u subotu na domaćem terenu protiv Bušetine.

dj

Foto: df

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button