DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Sladojevački juniori osvojili županijski Kup!

U konkurenciji brojnih renomiranih, neusporedivo ”skupljih” velikih županijskih klubova, do prvog mjesta u Kupu otišli su juniori jednog malog, ali po radu s mladima i entuzijazmom svih u klubu i oko njega, izuzetno velikog kluba  – Slavonije iz Sladojevaca.

U finalu igranom u Slatini pred itekako zavidnim brojem gledatelja mladi Sladojevčani imali su itekako dostojne protivnike u vršnjacima iz Čačinaca. Gledali smo dva potpuno oprečna poluvremena. Prvo, u kojem su terenom gospodarili Sladojevčani i u kojem je s obzirom na broj prigoda koje su imali sve moglo biti odmah riješeno, te nastavak u kojem su pak Čačinčani bili ti koji ne samo da su izjednačili već su imali prigodu u potpunosti okrenuti vodu na svoj mlin, a koju je sjajnom reakcijom otklonio vratar Tropšek. Na ruletu jedanaesterca s(p)retniji su bili Sladojevčani i pobjednički pehar zasluženo je završio u njihovim rukama. Medalje sudionicima finala te pehar pobjednicima uručili su Krunoslav Moslavac tajnik županijskog nogometnog saveza i Miran Janečić član skupštine i nadzornog odbora istog nogometnog tijela ujedno i predsjednik Nogometnog kluba Slatina.

Kao pobjednici Kupa juniori Slavonije predstavljat će Virovitičko-podravsku županiju na završnici Regije sjever.

 

KUP ŽNS VPŽ – JUNIORI 22/23

FINALE

SLAVONIJA         4 (1)

MLADOST (Č)   3 (1)

 

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 400. Sudac: Ante Vicić (Voćin). Pomoćnici: Hrvoje Selenić (Slatina)  i Ana Nikolić (Slatina). Strijelci: 1:0 – Novaković (38), 1:1 – Poljak (51).

SLAVONIJA: Tropšek, Tutić, Ljekaj, Novaković, Rabić, Hodak (od 70. Menčik), Pelikan, Cingel, Ferenčak, Jukić, Rastović. Trener: Mile Pokopčić i Igor Pelikan

MLADOST (č): Kapraljević, Milosavljević, Lipovac, Maričić, Jelenčić, Vukovski (od 79. Lokner), Zubak (od 74. Stanković), Zuanović, Pleša, Jerbić, Poljak. Trener: Ivan Mužar

Damir Jukić

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button