DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Sladojevački dragovoljci održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (petak) je Temeljni ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Skupštinu je nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti svim poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine otvorio predsjednik TO UHDDR Sladojevci Zdravko Kodrić pozdravivši sve nazočna članove i goste.

Poslije izbora radnih tijela skupštine, predsjednik Kodrić podnesao je izvješće o radu za protekli te plan rada za period koji je ispred njih. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Gosti, predstavnici i predsjednici braniteljskih udruga sa slatinskog područja pohvalili su rad članova TO UHDDR Sladojevci te im poželjeli puno uspjeha u narednom periodu. Rad ovog temeljnog ogranka pohvalili su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš.

Uoči održavanja skupštine, gosti i sladojavački dragovoljci odali su počast svim poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem upaljenih lampiona kod križa u središtu mjesta.

tks (adf; Foto: M. Bubaš, H. Selenić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button