NASLOVNICAUDRUGE

„Škola, mačji kašalj“ dostupna i za širu javnost na web stranici slatinske Udruge Vretenac

Projekt „Škola, mačji kašalj“  Udruga Vretenac, Slatina kontinuirano provodi od siječnja 2020. godine pod financijskom podrškom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Aktivnosti projekta uključuju djecu u procesu odgode upisa u prvi razred i djecu koja se školuju po prilagođenom i individualiziranom nastavnom planu i programu, te njihove obitelji.
“Pomoć u učenju” namijenjenu djeci koja se školuju po prilagođenom i individualiziranom nastavnom planu i programu vodi edukacijska rehabilitatorica Patricija Karaman, a aktivnost „Pomoć u učenju“ namijenjenu djeci u procesu odgode upisa u prvi razred, edukacijska rehabilitatorica Ivana Sabolić, dok psihološku podršku namijenjenu roditeljima djece uključene u aktivnosti projekta, vodi psihologinja Jasna Plantak.

Kako aktivnosti projekta uključuju neposredan kontakt i rad s djecom, zbog trenutne situacije uzrokovane virusom COVID-19,  aktivnosti projekta se odvijaju i dalje ali u okviru domova i uz podršku roditelja.

Prilagođeni situaciji, aktvinosti i materijale za rad s djecom objavljuju edukacijske rehabilitatorice svaki ponedjeljak na web stranici Udruge Vretenac, dok će se materijali psihološke podrške objavljivati jednom mjesečno. Predloženim aktivnostima kod djece utječe se na uspješno savladavanje školskih vještina, a materijali su od sada dostupni i za širu javnost te se mogu besplatno skinuti sa web stranice: https://udruga-vretenac.hr/.
(mf/Izvor: Vretenac Slatina/Foto: Arhivska fotografija)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button