DOGAĐANJANASLOVNICA

U sklopu Dana otvorenih vrata održana prezentacija rada Gradske razvojne agencije Slatine

Jučer je u prostorima Gradske razvojne agencije Slatine održana prezentacija rada Agencije, a u sklopu Dana otvorenih vrata. Prezentacija koju je održala ravnateljica Danijela Maravić obuhvatila je razdoblje od samog osnivanja Centra za poduzetništvo 2014., preimenovanja u GRAS, pa do danas, obuhvativši kratak pregled do sada realiziranih projekata kao i onih u provedbi ali i brojne aktivnosti agencije na sajmovima, održanim edukacijama i manifestacijama u organizaciji Grada Slatine.

Prezentacija rada organizirana je za gradske vijećnike, članove upravnog vijeća GRAS-a kao i predstavnike gradskih ustanova.

Kako je naglasila ravnateljica Maravić, cilj Gradske razvojne agencije Slatine i dalje će biti regionalni razvoj temeljen na partnerstvu i suradnji između javnog, privatnog i civilnog sektora, a GRAS će između ostaloga obavljati savjetovanje, informiranje, edukaciju, i operativnu pomoć malim i srednjim poduzetnicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtnicima, ustanovama i neprofitnim organizacijama u vezi s planiranjem, organiziranjem, efikasnošću i kontrolom upravljačke informacije potrebne za start-up te rast i razvoj. Osnivanjem i radom Gradske razvojne agencije stvoreni su preduvjeti za koordinaciju poticanja razvoja u zajednici s jednog mjesta na kojem se povezuje javno-privatno partnerstvo. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button