DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

SK MIIHOLJAC: Uz valentinovski turnir zračnom puškom održana i redovna godišnja izvještajna skupština

Danas (utorak), na Dan zaljubljenih, Streljački klub ”Miholjac” organizirao je tradicionalni turnir parova u streljaštvu serijskom zračnom puškom ”Valentinovo 2023.”. 

 
Turnir, koji je sudio licencirani streljački sudac Josip Kovačić, održan je na automatskoj streljani u slatinskom prigradskom naselju Gornji Miholjac u tri kategorije, Streljačka škola SK ”Miholjac”, mješoviti parovi i bračni parovi. 
 
REZULTATI
 
Streljačka škola:
1. Ema Varju i Marko Šantak 302 kruga 
2. Iva Horvat i Mateo Beneš 257 krugova
3. Ana Klement i Ivan Klement 214 krugova
 
Mješoviti parovi:
1. Stoja Varju i Dragutin Fišli 314 krugova
2. Marina Gerenčir i Aron Gerenčir 240 krugova
3. Teuta Bišćan i Antonio Kovačević 235 krugova 
 
Bračni parovi:
1. Božice i Krešimir Šantak 264 kruga
2. Draženka i Željko Kolinger 249 krugova
3. Ivana Abramović i Alen Vuglovečki 239 kruga 
 
Medalje najuspješnijim parovima uručili su predsjednik TO UHDDR Gornji Miholjac Željko Kolinger, član Nadzornog odbora SK ”Miholjac” Renato Kolinger i predsjednik GO UHDDR Slatina Dragutin Radočaj.
 
Nakon dodjele odličja uslijedila je redovna godišnja izvještajna skupština Streljačkog kluba ”Miholjac”, koju je, uz pozdrave nazočnim članovima i gostima, otvorio predsjednik Josip Kovačić.
 
Poslije intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginuli, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima te preminulim članovima kluba minutom tišine, uslijedio je izbor radnog predsjedništva. 
 
Izvještaj o radu kluba u 2022. godini podnesao je predsjednik Josip Kovačić, a financijsko izvješće za isto razdoblje tajnik Željko Kolinger. Plan rada također je podnesao predsjednik Kovačić, a financijski plan za 2023. godinu tajnik Kolinger. Sva izvješća, kao i planovi usvojeni su jednoglasno od strane nazočnih članova. Na skupštini je, također jednoglasno, usvojena i visina članarine za 2023. godinu koja će iznositi 20 €. 
 
Po završetku službenog dijela nastavilo se druženje članova i gostiju uz prigodni domjenak.
mf (adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button