DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Sjajnom Tereku novo zlato, a hrabrom Orliću bronca na našičkom Lapovcu

David Terek član Biciklističkog kluba Slatina fantastičnom je vožnjom došao do nove pobjede u natjecanju Slavonske brdsko biciklističke lige.

Jučerašnja (29.5) utrka lige održana je u Našicama na izuzetno teškoj opasnoj zahtjevnoj stazi Lapovac. Terek je do prvog mjesta u kategoriji juniora došao ispred Petrovića i Benea dvojca virovitičkog kluba Bor. Valja napomenuti da je super brzi Terek već u prvom od pet krugova imao i velikih problema s kotačem odnosno probušenom gumom no da je ipak uz brzu pomoć svoje pratnje i kolege iz kluba Zdelara uspio otkloniti kvar i premoćno odjuriti do prvog mjesta i dodatnog podebljanja prednosti u ukupnom poretku za najboljeg juniora lige.

A u najjačoj kategoriji lige Elite vozio je Drago Zdelar. U toj jakoj konkurenciji 13 ”elitaša” Zdelar je vrlo dobrom vožnjom do cilja stigao kao 11.

još jedan član BK Slatina vozio je u Našicama i to u kategoriji E-bike. u toj konkurenciji bilo je sveukupno 3 natjecatelja, a usprkos teškom padu i još težoj ozljedi, Goran Orlić smogao je snage podići se i odvoziti utrku do kraja (?!) te na taj ludo hrabar način doći i do bronce za treće mjesto. Nakon prolaska kroz cilj Orlić je morao zatražiti liječničku pomoć zbog kasnije ustanovljene teške ozljede prsnog koša. Goran se trenutno oporavlja u našičkoj bolnici i optimistično najavljuje brzi oporavak i povratak na natjecateljske staze.

dj

Foto: facebook BK Našice

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button