DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Sjajno otvorenje Kina pod zvijezdama

Ako je suditi po prvoj večeri ove tradicionalne manifestacije koja dolazi u sklopu Slatinskog ljeta, Slatinčane i ovog ljeta na sjajno uređenoj  lokaciji ispred slatinskog kina i ovog ljeta očekuje odlična zabava.

Nakon pozdravnih riječi posjetiteljima upućenih od strane domaćice Danijele Fabric Fabijanac  ravnateljice POU  i Ilije Nikolića zamjenika gradonačelnika , 7.izdanje Kina pod zvijezdama otvorio je zamjenik župana Marijo Klement.

Program je započeo stand up komedijom  u gotovo dvosatnoj izvedbi Admira Šećkanovića i Marka Dejanovića, a nastavio se projekcijom filma Brzi i žestoki 9. Sinoćnje otvorenje pamtit će se po puno smijeha izazvanog repertoarom imena ”Bosanci” prepunom  ”otvorenijeg ” rječnika,  ne baš preporučljivog mlađima od 16 godina, kojeg su više nego dostojno uz upečatljiv nastup izveli Admir i Marko. Epidemiološke mjere i dalje su na snazi, no niti one, zahvaljujući discipliniranom ponašanju publike i djelatnika POU koji su ih provodili,  nisu niti nimalo mogle onemogućiti potpuno zadovoljstvo svih onih koji su odlučili provesti večer u dobrom društvu i u konačnici fantastičnom ambijentu slatinske noći pod vedrim nebom. Baš u skladu s imenom manifestacije i zvijezde su činile jedan dio tog prekrasnog dekora što su ga osmislili i postavili ljubazni djelatnici  i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta, a kao šlag na tortu sveukupnom dojmu legla je i  kao ”naručena” ugodna gotovo mediteranska temperatura.

 I za večeras je na platou ispred kina najavljeno održavanje dvostrukog programa.

Od 20 sati Slatinska mala scena donosi dječju kazališnu predstavu Crvenkapica Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, a nakon predstave od 22 sata film Holivudska prevara.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot