NASLOVNICAŽUPANIJA

Senzacija iz srca Europe: Slatinska “kraljica kolača” Sandra Jadek osvojila je brončanu medalju na Svjetskom kupu u Luxemburgu

Iz Luxemburga su stigle senzacionalne vijesti. Sandra Jadek je na Svjetskom kulinarskom kupu osvojila brončanu medalju, no nama je ona “bronca zlatnog sjaja”.

– Presretna sam. Pekla sam osam vrsta kolača, bila sam 84 na redu od 100 natjecatelja, ali na kraju bronca dolazi u Slatinu. Kritike su bile sjajne – kazala nam je Sandra Jadek, koja je time ostvarila svoj najveći uspjeh, ali to je vjerojatno i najbolji uspjeh nekog “slastičara” iz Slavonije.

Sandra je u Luxemburgu branila boje Hrvatske, Virovitičko-podravske županije i Slatine. U utorak će na Svjetskom kupu nastupiti i drugi naš natjecatelj, Dražen Šafar iz Orahovice. Sandra se u Hrvatsku vraća 30. studenog, a čestitku na ovom uspjehu, uputio joj je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

“Sve ove godine svojim trudom, zalaganjem i znanjem pronosite ime Virovitičko-podravske županije, a svjetska bronca, samo je šlag na tortu vašeg nesebičnog zalaganja na čemu vam, od srca, jedno veliko hvala“, podcrtao je župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografija: Facebook)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button