DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Seniori očekivano, veterani vatreno

U polufinalu seniorske konkurencije Staroškolskog igrat će Error 404 Lounge bar Nino protiv Tuborg uniteda te OPG Vengert protiv Miholjca. Kod veterana sutrašnje finale izborili su Mala škola futsala i Slatinska banka.

Drugog dana turnira što se igra u organizaciji MNK Slatina igrali su se posljednji susreti u skupinama. Danas je i posjet bio veći nego prvog dana pa je brojne susrete od 16 i 30 pa gotovo do 23 sata u prosjeku pratilo oko 200 ljudi. I najavljeno nevrijeme zaobišlo je Slatinu ”pomazivši” tako i organizatore, i igrače, ali i spomenutu publiku pa su svi zajedno mogli uživati u još jednom odličnom malonogometnom danu.

U seniorskoj konkurenciji jaki Error rutinski je odradio posao protiv Zvonimirovčana. Drugi favorit turnira OPG Vengert imao je pak puno teži posao za uhvatiti jedinicu u skupini protiv Tuborg uniteda. Posljednje mjesto koje vodi u polufinale danas su uhvatili Miholjčani izbacivši s turnira u direktnom srazu Suz Zvonimirovac.

Kod veterana 5 je momčadi međusobno odmjerilo snage, a tu je pak konačan poredak odlučivao o sutrašnjem finalu, ali i tko će u borbu za broncu. Takav sustav donio je nekoliko super uzbudljivih utakmica koje su posebno začinile današnji dan. Najviše od svih, baš u skladu s imenom, u dva je dana turnira pokazala Mala škola futsala uzevši prvo mjesto u toj zajedničkoj grupnoj fazi. Druga ulaznica za finale odnosno drugo mjesto bilo je otvoreno sve do posljednjih nekoliko sekundi posljednje utakmice koju su igrali Šumarstvo Jelić i Mala škola futsala. Iako su već imali osiguranu jedinicu članovi Male škole futsala odigrali su do kraja fer i pošteno te s dva gola u finišu Ostojića odveli u finale Slatinsku banku. U susretu ranije, a možda i utakmici dana s obzirom na intenzitet i sve viđeno, Prekretači su još jednom oduševili porazivši favorizirano Dudovo bure. Ta velika pobjeda donijela im je i sutrašnju utakmicu za treće mjesto. Prekretače su do tog iznenađenja odveli strijelci Jelinek i Pejić, ali i nesavladivi Bošnjak na vratima.

Nedjeljni posljednji finalni dan turnira počinje također u 16 i 30, a sve parove i kompletnu satnicu objavit ćemo uskoro.


Staroškolsko 2024.

22. 6. – 2. dan


U-17

Keramika Đokić – ĆŽV 0:1

Bumbari  – Veni vidi vici 0:4

Lounge bar Nino – ĆŽV 1:0

U-19

Žestoki – Rasta i podanici 1:2

Veni vidi vici – CB Tano 3:1

Rasta i podanici – Senza gambe 1:0

Veterani

Mala škola futsala – Slatinska banka 1:1 (2:0-6m)

Šumarstvo Jelić – Slatinska banka 0:4

Mala škola futsala – Dudovo bure 3:1

Dudovo bure – Prekretači CB Lopta 0:2

Mala škola futsala – Šumarstvo Jelić 3:1

Seniori

SuZ Zvonimirovac – NK Miholjac 0:3

Error 404 Lounge bar Nino – SuZ Zvonimirovac 4:1

OPG Vengert – Tuborg united Bistro Pajo 2:1

 

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button