DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Seminar Zorana Grgosa za članove Shorinji Kempo Slatina

Članovi slatinskog kluba Shorinji Kempo predvođeni svojim predsjednikom Draženom Perkovićem redovito provode svoje treninge na tjednoj bazi, a kako bi stekli nova znanja i vještine u goste pozivaju i renomirane sportske stručnjake iz područja borilačkih vještina.

Tako je danas (19. 8.) prostore kluba u bivšoj vojarni posjetio Zoran Grgos. Kempo karate i brazilski jiu-jitsu Grgos ima u malom prstu, a judo je završio na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Ovo nije prvi put da je višestruki osvajač odličja s brojnih jiu-jitsu i grappling natjecanja na poziv Perkovića posjetio njegove borce, a danas su slatinski dečki, i jedna dama, na meniju imali neke novitete iz brazilskog jiu-jitsua, grapplinga i samoobrane.

Prema onom što smo vidjeli, a vidjeli smo jako puno toga, posebice iz širokog dijapazona borbe u parteru, osim što su članovi Shorinji Kempa usvojili podosta novih elemenata, nakon izvida i “površinskog snimanja” od strane uglednog stručnjaka, dobili su i korisne vrijedne savjete kako bi ispravili neke krivo stečene navike i time podigli svoj “nivo igre”.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button