DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Sedamnaest godina slatinskog Foto video kluba

Foto video klub Slatina održao je svoju redovnu godišnju skupštinu.
Izvješće o radu u protekloj godini podnijela je predsjednica udruge Nikolina Tomić te se tom prigodom ujedno osvrnula i na sveukupni rad Foto video kluba Slatina koji u proteklih 17 godina bilježi brojne aktivnosti, izložbe i druge manifestacije, radionice i edukacije, te nebrojenu količinu foto i video uradaka.

– Kao jedna mala udruga, zaista se možemo pohvaliti zavidnim rezultatima svoga rada i postignutih uspjeha, – istaknula je Tomić te naglasila kako ništa od toga ne bi bilo ostvarivo bez članova koji većinom u klubu djeluju od davne 2007. godine, kao ni bez podrške Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine kojima se zahvalila na potpori.

– Ovu godinu započeli smo radno i drago nam je da nam se pridružuju i novi članovi, zaljubljenici u fotografiju. Ovogodišnji projekt na kojem radimo je odmak od digitalije i vraćamo se na početak rekla bi pra povijest fotografije na Cameru obscuru, – zaključila je predsjednica FVK Slatina Nikolina Tomić najavivši na tom tragu i izložbu koju pripremaju krajem ove godine.

(mf, FVK Slatina; Foto: FVK Slatina, Mihaela Feldi, arhivske fotografije)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button