DOGAĐANJANASLOVNICA

Savjetovanje o prijedlogu Lokalnog programa za mlade Grada Slatine 2024.-2027. godine otvoreno do 26. siječnja ove godine

Temeljem Odluke o pokretanju postupka izrade Lokalnog programa za mlade Grada Slatine 2024.-2027. godine, Grad Slatina je kroz projekt Prvi koraci odnosno kroz anketiranje mladih i provedbu fokus grupa detektirao probleme mladih na lokalnom području, te je kroz Lokalni program za mlade kreirao mjere i aktivnosti s ciljem poboljšanja života mladih u lokalnoj zajednici.

U Lokalni program uvrštene su preporuke i mjere iz Europske povelje o radu s mladima. Program je podijeljen u 5 područja djelovanja s ukupno 18 mjera za poboljšanje života mladih.

S obzirom na to da se Lokalnim programom utječe na interese građana na području Grada Slatine, savjetovanje i uključivanje javnosti u postupak njenog donošenja provodi se u svrhu prikupljanja informacija o stavovima, primjedbama i prijedlozima zainteresirane javnosti.

Savjetovanje o prijedlogu Lokalnog programa za mlade Grada Slatine 2024.-2027. godine objavljeno je s rokom od 30 dana na službenim internetskim stranicama Grada Slatine gdje svi zainteresirani mogu pronaći obrazac za sudjelovanje kao i opširnije informacije o samom Programu.

Savjetovanje je otvoreno do petka, 26. siječnja 2024. godine, a nakon tog datuma neće više biti moguće sudjelovanje u savjetovanju.

Dokumentaciju preuzmite na poveznicama ispod:

  1. Zaključak (.pdf)
  2. Obrazloženje (.pdf)
  3. Lokalni program za mlade Grada Slatine 2024-2027 (.pdf)
  4. Obrazac savjetovanja – Lokalni program za mlade Grada Slatine 2024.-2027. (.docx)

(mf; Izvor: Grad Slatina)

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button