Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Savjet mladih Grada Slatine poziva vas na edukativnu prezentaciju “Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti”

Savjet mladih Grada Slatine poziva vas na edukativnu prezentaciju “Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti”

Savjet mladih Grada Slatine, Udruga Veranda i Zavod za javno zdravstvo organiziraju edukativnu prezentaciju „Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“. Prezentacija će se održati u ponedjeljak 17. lipnja 2019. od 18,00 sati u Art dvorani POU Slatina.

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije nastavlja s aktivnostima u okviru projekta pod nazivom „Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“ koji se u Virovitičko-podravskoj županiji provodi u 2018. i 2019. godini, a financira ga Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske. Partner Zavodu u ovome projektu je Udruga za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije „Veranda“, dok su suradnici u projektu Savjet mladih Virovitičko-podravske županije, Gradski savjet mladih Virovitica i Savjet mladih grada Slatine.

Cilj je projekta osnaživanje samozaštitnih kapaciteta mladih u Virovitičko-podravskoj županiji u prevenciji ovisnosti i afirmacija njihova zdravlja po načelu „mladi educiraju mlade“. Stoga su i angažirani te koncem 2018. godine educirani mladi edukatori iz savjeta mladih koji su započeli s preventivnim aktivnostima na terenu koje će potrajati do ljeta 2019. godine.

Stoga će u ponedjeljak 17. lipnja 2019. godine u Art dvorani POU Slatina od 18 sati nadalje Savjet mladih grada Slatine u suradnji s Udrugom Veranda i Zavodom za javno zdravstvo organizirati edukativnu prezentaciju „Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“ s ciljem da se mladima ukaže na pojedina rizična ponašanja kojima su često izloženi. Također, mladima će biti dijeljene edukativne publikacije i leci.

Pozivamo sve zainteresirane na predavanje.

x

Check Also

Lidija Bačić razbudila Slatinu

Baš kao što smo i najavljivali otvorenje Slatinskog ljeta 2020. i koncert Lidije Bačić bili ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org