NASLOVNICAUDRUGE

Sastao se Izvršni odbor slatinske Udruge umirovljenika

Slatinska Udruga umirovljenika održala je jučer u svojim prostorijama sastanak Izvršnog odbora na kojemu je predsjednik Udruge Vladimir Domić, izvijestio  članove o provedbi projekta „Zlatne sedamdesete“.
Spomenuti projekt je od 1. lipnja krenuo s nastavkom provedbe nakon što su sve aktivnosti stopirane zbog pandemije COVID-19.
Isto tako upoznao ih je s planom i programom rada u narednom izvještajnom razdoblju i nastavku provedbe radionica i tribina u suradnji s vanjskim suradnicima.

Također je najavio kako se 11. srpnja ove godine planira održavanje redovne godišnje izvještajne Skupštine, koja je trebala biti održana 23. travnja, no morala je biti odgođena zbog zabrane okupljanja uslijed koronavirusa.
Shodno tomu, Udruga poziva sve svoje članove da na vrijeme rezerviraju svoje mjesto na domjenku i uplate akontaciju.

Budući da zbog pojave drugog vala pandemije, postoji mogućnost da će se skupština ponovno morati odgoditi, na sastanku je dogovoreno da će u tome slučaju Udruga morati poslati službeni dopis Ministarstvu o opravdanoj nemogućnosti održavanja iste, kako ne bi bila brisana iz registra udruga.
Članovi će o potencijalnom otkazivanju domjenka biti na vrijeme obaviješteni.

Na sastanku Izvršnog odbora razgovaralo se i o pripremama za tradicionalno druženje uz kuhanje čobanca koje bi se trebalo održati krajem srpnja ove godine ukoliko to u ovim uvjetima bude moguće.
Doznali smo i da su organizirani izleti u toplice nažalost još uvijek do daljnjega obustavljeni zbog nemogućnosti organiziranja prijevoza.
(Mihaela Feldi/Foto: Udruga umirovljenika Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button