DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Šantić i Kupres predvodili Slatinu do velike pobjede kontra Valpovčana

Odlična utakmica i nova tri boda za Slatinu u prvoj utakmici nastavka prvenstva 2.lige.

Prava je šteta što su i dalje na snazi mjere koje onemogućavaju prisutnost publike na tribinama jer danas bi vidjeli moćnu Slatinu, ali i opasne Valpovčane koji su bez obzira na poraz pokazali zašto su trenutno jedno od najvećih iznenađenja tekućeg prvenstva. Igra Slatine u prvom dijelu bila je gotovo savršena. Skladna obrana, visoka koncentracija, munjevite ofenzivne reakcije pri presječenim loptama i maštovite završnice akcija okončane pogocima, sve smo to vidjeli u izvedbi slatinskih igrača. Vratio se i Nikšić na vrata, i to u velikom stilu. Ipak nešto se pitalo i goste koji su početkom drugog dijela krenuli prilično silovito po željeni preokret. I uspjeli su nakratko pritisnuti domaćine na konopce i doći do minus dva no na svu sreću Slatinčani brzo dolaze do zraka te polako počinju kapitalizirati večerašnju odličnu igru iskovavši s još nekoliko pogodaka na koncu sigurnu pobjedu. Iako su svi od prvog do zadnjeg igrača pružili igru na zaista visokom nivou ne možemo ne izdvojiti ubojitog Juricu Šantića strijelca čak četiri gola i Mateja Kupresa čijim su pogocima udareni temelji ove na koncu posve zaslužene pobjede protiv jake ekipe iz Valpova.

 

2.HMNL istok

12.kolo

SLATINA                               9 (5)

MALA MLJEKARA             5 (2)

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Suci: Siniša Ličinić (Orahovica) i Mihael Gobac (Virovitica).

Strijelci: 1:0 – Šantić (4), 2:0 – Kupres (10), 3:0 – Kupres (12), 4:0 – Hudoletnjak (14), 4:1 – Nemet (16-6m), 5:1 – Šimek (17),  5:2 – Tomas (20), 5:3 – Vinogradac (21), 6:3 – Šantić (25), 7:3 – Šantić (26), 7:4 – Pfeifer (28), 8:4 – Šantić (33), 8:5 – Pfeifer (39), 9:5 – Kupres (40).

 

SLATINA: Nikšić, Šantić, Kupres, Čović, P.Vicić, Šimek, A.Vicić, Hudoletnjak, Bihar, Dmitrović, Jozić. Trener: Tomislav Vukovski

MALA MLJEKARA: Klanjšček, Nemet, Tomaz, Tomas, Vinogradac, Perošević, Pfeifer, Mitić, Klasić, Blažević.

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button