DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

Sandra Jadek ,u povodu Uskrsa i okrugle obljetnice svoga obrta našim slušateljima darovala 15 kg kolača

Vrhunska višestruko nagrađivana slatinska slastičarka Sandra Jadek, tijekom cijeloga ovoga tjedna, ususret Uskrsu, je častila naše slušatelje u povodu 10. obljetnice rada svoga obrta “Sandrini kolači“. Tako smo, zaključno s današnjim danom, našim slušateljima podijelili točno 15 kg Sandrinih slasnih kolača.

Danas nam je Sandra došla i u studio pa smo se u kratkom razgovoru prisjetili njenih početaka, pričala je o tome kako konstantno radi na svojoj dodatnoj edukaciji ali pomaže i u edukaciji drugih. “Život je škola“, Sandrin je moto.

Slušatelji su rado uputili riječi hvale našoj Sandri te se jednako tako odazivali sudjelovanju u ovoj petodnevnoj nagradnoj igri.

Sandra se priprema za Svjetsko natjecanje kuhara i slastičara u Luxembourgu u studenom ove godine kada će nastupiti kao slastičar ispred nacionalnog tima RH. Također posebno je veseli otkrivanje novih okusa i osmišljavanje uvijek novih kolača.

Intervju sa Sandrom Jadek pročitajte u najnovijem izdanju Slatinskog petka koji ćete uskoro pronaći u svojim poštanskim sandučićima.

(Tekst: Tea Kiš Slačanac/Foto: Damir Jukić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot