DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

Sandra Jadek ,u povodu Uskrsa i okrugle obljetnice svoga obrta našim slušateljima darovala 15 kg kolača

Vrhunska višestruko nagrađivana slatinska slastičarka Sandra Jadek, tijekom cijeloga ovoga tjedna, ususret Uskrsu, je častila naše slušatelje u povodu 10. obljetnice rada svoga obrta “Sandrini kolači“. Tako smo, zaključno s današnjim danom, našim slušateljima podijelili točno 15 kg Sandrinih slasnih kolača.

Danas nam je Sandra došla i u studio pa smo se u kratkom razgovoru prisjetili njenih početaka, pričala je o tome kako konstantno radi na svojoj dodatnoj edukaciji ali pomaže i u edukaciji drugih. “Život je škola“, Sandrin je moto.

Slušatelji su rado uputili riječi hvale našoj Sandri te se jednako tako odazivali sudjelovanju u ovoj petodnevnoj nagradnoj igri.

Sandra se priprema za Svjetsko natjecanje kuhara i slastičara u Luxembourgu u studenom ove godine kada će nastupiti kao slastičar ispred nacionalnog tima RH. Također posebno je veseli otkrivanje novih okusa i osmišljavanje uvijek novih kolača.

Intervju sa Sandrom Jadek pročitajte u najnovijem izdanju Slatinskog petka koji ćete uskoro pronaći u svojim poštanskim sandučićima.

(Tekst: Tea Kiš Slačanac/Foto: Damir Jukić)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button