Home / DOGAĐANJA / Sandra Jadek, naša „slatinska kraljica kolača“ i ove godine na Viroexpu

Sandra Jadek, naša „slatinska kraljica kolača“ i ove godine na Viroexpu

Naša slatinska „kraljica kolača“, osvajačica brončane medalje sa Svjetskog kupa u Luxembourgu, pobjednica prva dva kola Hrvatskog kupa, te nebrojenih medalja s raznih natjecanja, članica Udruge kuhara Orahovica i voditeljica slastičarskog odjela u udruzi i ove se godine predstavlja na Viroexpu.
Njezine slastice možete pronaći na štandu u sklopu sajamskog prostora Grada Slatine, te kušati slatke delicije, a svakome od vas Sandra će pokloniti osmjeh.

“Već godinama ne propuštam Viroexpo, koji mi je bio od velike pomoći u početku gdje sam stekla brojne kontakte, a sada mi je ovdje najvažnije druženje s dragim prijateljima i brojnim posjetiteljima koji stižu na moj štand. Moji vjerni klijenti uvijek se vraćaju, kao što se i mi izlagači uvijek vraćamo Viroexpu.”– rekla nam je dobro raspoložena Sandra.

Kod njenog izlagačkog prostora, uvijek je gužva, a oni koji bi željeli čuti poneki slatki recept najnagrađivanije slastičarke s ovih prostora, a žele to učiniti na Viroexpu, prilika im je još danas.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

Za potpore tradicijskim obrtima, u 2019. godini, Virovitičko-podravska županija je obrtnicima isplatila 31.600,00 kuna

Na temelju Sporazuma između Virovitičko-podravske županije i Obrtničke komore VPŽ, župan Igor Andrović je objavio ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org