DOGAĐANJANASLOVNICA

Sandra Jadek naša „kraljica kolača“ postala prvakinja Hrvatske

U Hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama od 18. do 22. studenog održavaju se 13. Dani hrvatskog kulinarstva koji su prilika da profesionalni kuhari i slastičari pokažu svoje iskustvo i znanje, oslobode kreativnost i maštu te odmjere snage u raznim kulinarskim kategorijama, a prilika se daje i mladim talentima, budućim profesionalnim kuharima, učenicima završnih razreda srednjih kuharskih škola koji se natječu u Kamelija kupu.

Na ovoj najznačajnijoj manifestaciji kulinarske struke u Hrvatskoj da je zaista vrh vrhova dokazala je naša Slatinčanka Sandra Jadek koja je postala prvakinjom Hrvatske u kategoriji slastičarstva.

Slastice na temu Nautika izlagali su profesionalni slastičari te se predstavljali u 5 različitih kategorija gdje je Sandra svojom tortom na spomenutu temu pomela svu konkurenciju, a oduševila je i ostalim slasticama te predstavila briljantni hladni i topli desert, te četiri „hladna eksponata“.

Sandri Jadek koja je inače članica Udruge kuhara grada Orahovice, slastičarstvo nije samo poziv, već ljubav i život koji kao u snu živi uz potporu cijele svoje obitelji što joj je do sada donijelo brojne nagrade i osvojene kupove, a sada je postala i prvakinja Hrvatske na čemu joj od srca čestitamo.
(mf/Foto: facebook)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button