DOGAĐANJAGOSPODARSTVONASLOVNICA

Sanacija male sportske dvorane Dječjeg vrtića Zeko u Slatini napreduje prema planu

Danas (petak, 14. srpnja 2023.) je održana uspješna koordinacija za radove na sanaciji male sportske dvorane Dječjeg vrtića Zeko u Slatini, koji su započeli 2. lipnja ove godine nakon provedene javne nabave i zaključenog ugovora s najpovoljnijim ponuditeljem – Cestogradnjom d.o.o. iz Slatine.

Ovi radovi obuhvaćaju konstruktivnu sanaciju zgrade na kojoj je došlo do pojave pukotina na nosivim zidovima uslijed potresa u prosincu 2020. godine.

Voditeljica radova Martina Valentić i nadzorni inženjer Željko Šaponja upoznali su nazočne – dogradonačelnika Iliju Nikolića, pročelnika Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marina Kokorića, voditeljicu Odsjeka za prostorno uređenje Vesnu Klement i v.d. ravnateljice DV Zeko Helenu Hegediš sa stanjem radova. Obijena je unutarnja žbuka sa zidova te je u tijeku nanošenje sanacijske žbuke na vanjske i unutarnje zidove.

Svi prisutni izrazili su zadovoljstvo napretkom radova koji se odvijaju prema planiranoj dinamici, s izglednim završetkom čak i prije ugovorenog roka od 6 mjeseci.

(nm/Foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button