NASLOVNICAPOLITIKA

Samostalna demokratska srpska stranka obilježila 10. godišnjicu rada na području Virovitičko-podravske županije

U petak, 7. travnja u Hrvatskom domu u Slatini Samostalna demokratska srpska stranka obilježila 10. godišnjicu rada na području Virovitičko-podravske županije.

Igor Pavković, predsjednik županijske organizacije SDSS-a prisjetio se dana kada je održana osnivačka skupština SDSS-a:

Danas se prisjećamo 24. ožujka 2007. godine kada su se tri općinske odnosno gradske organizacije iz Voćina, Slatine i Orahovice organizirale i stvorile Županijsku organizaciju na razini Virovitičko-podravske županije. Taj događaj zbio se baš u ovoj dvorani Hrvatskog doma i zbog toga smo i za ovo obilježavanje inzistirali baš na ovom prostoru.”

Od uvaženih gostiju na svečanom obilježavanju obljetnice prisustvovali su saborski zastupnik Milo Horvat, zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije Đorđe Ćurčić, crkveni velikodostojnici i predsjednici manjinskih vijeća.

Na ovom obilježavanju napravljen je presjek rada u posljednjih 10 godina, spomenuti su uspjesi i neuspjesi, ususret izborima predstavljeni su nositelji lista u pojedinim općinama i gradovima, a novim članovima uručene su iskaznice.

Na samom kraju u skladu s karakterom događaja poslužena je i torta koju je razrezao predsjednik Vijeća Srpske nacionalne manjine Virovitičko-podravske županije Mladen Kulić.


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button