Home / DOGAĐANJA / Saborski zastupnik Tomislav Žagar izrazio potporu slatinskim umirovljenicima

Saborski zastupnik Tomislav Žagar izrazio potporu slatinskim umirovljenicima

Na tragu višegodišnje suradnje danas je Udrugu umirovljenika Slatina posjetio saborski zastupnik Tomislav Žagar koji je slatinskim umirovljenicima i ovom prigodom izrazio svoju potporu te pohvalio njihove napore na uređenju okoliša i prostorija udruge, te uvođenju novih aktivnosti.
Tijekom jednosatnog druženja umirovljenici su mu ukratko prezentirali rad udruge i iznijeli probleme s kojima se susreću te mu uputili niz pitanja vezanih uglavnom za umirovljeničku populaciju.
Tako je umirovljenike zanimala informacija o liječničkim pregledima starijih osoba zbog produljenja vozačke dozvole, malom postotku rasta mirovina, dugim listama čekanja na pojedine specijalističke pretrage, a požalili su se i na slabu brigu o starijim osobama, kako od strane vlastitih obitelji u većini slučajeva, tako i cjelokupnog društva. Razgovaralo se i o trenutnoj situaciji u poduzetništvu slatinskog kraja koje zaostaje u razvoju naspram ostalih mjesta u županiji, što itekako utječe i na umirovljenike.

Predsjednik slatinske Udruge umirovljenika Vladimir Domić istaknuo je dobru suradnju i s ostalim saborskim zastupnicima s područja Virovitičko-podravske županije, te se ovom prigodom posebno zahvalio g. Žagaru na potpori kojom već niz godina potpomaže rad udruge.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

U SLATINSKOJ ŽUPI SV. JOSIPA – Sakrament svete potvrde primilo je 48 mladih

Na posebno svečanom misnom slavlju, održanom ispred župne crkve sv. Josipa u Parku 136. slatinske ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org