DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Saborski zastupnik Tomislav Žagar izrazio potporu slatinskim umirovljenicima

Na tragu višegodišnje suradnje danas je Udrugu umirovljenika Slatina posjetio saborski zastupnik Tomislav Žagar koji je slatinskim umirovljenicima i ovom prigodom izrazio svoju potporu te pohvalio njihove napore na uređenju okoliša i prostorija udruge, te uvođenju novih aktivnosti.
Tijekom jednosatnog druženja umirovljenici su mu ukratko prezentirali rad udruge i iznijeli probleme s kojima se susreću te mu uputili niz pitanja vezanih uglavnom za umirovljeničku populaciju.
Tako je umirovljenike zanimala informacija o liječničkim pregledima starijih osoba zbog produljenja vozačke dozvole, malom postotku rasta mirovina, dugim listama čekanja na pojedine specijalističke pretrage, a požalili su se i na slabu brigu o starijim osobama, kako od strane vlastitih obitelji u većini slučajeva, tako i cjelokupnog društva. Razgovaralo se i o trenutnoj situaciji u poduzetništvu slatinskog kraja koje zaostaje u razvoju naspram ostalih mjesta u županiji, što itekako utječe i na umirovljenike.

Predsjednik slatinske Udruge umirovljenika Vladimir Domić istaknuo je dobru suradnju i s ostalim saborskim zastupnicima s područja Virovitičko-podravske županije, te se ovom prigodom posebno zahvalio g. Žagaru na potpori kojom već niz godina potpomaže rad udruge.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button