NASLOVNICAPOLITIKA

S priopćenjem za javnost oglasio se Klub vijećnika SDP – Fokus

S priopćenjem za javnost oglasio se Klub vijećnika SDP – Fokus koje prenosimo u cijelosti:
 
“Poštovani sugrađani, želimo vam čestitati Dan Grada! 
 
Dana 2.9.2023.g. bit će održana svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj će zaslužni, ugledni građani primiti zahvalnice i plakete Grada Slatine. 
Mi sjednici nećemo prisustvovati.
Među ostalima, zahvalnica se dodjeljuje sudski osuđenom kvazinovinaru i samoprozvanom izvjestitelju, čemu smo se žestoko usprotivile! Ograđujemo se od odluke za spomenutu osobu koja ni na koji način zahvalnicu ne zaslužuje i zbog respekta prema ostalim nagrađenima koji su časni, hvalevrijedni i kojima ovim putem čestitamo.
Klub SDP – Fokus nominirao je za zlatnu plaketu Grada svima dobro znanu Veroniku Vilk, no nažalost, samo su tri vijećnice ovog kluba glasale za taj prijedlog. Vijećnici HDZ-a i Domovinskog pokreta su bili protiv.
Njima smeta njena mladost, a prijašnjih godina nije smetala kada su se i mlađi od nje nagrađivali.
Također, zbog navedenog, imamo potrebu javno se ispričati svjetskoj prvakinji i njenoj obitelji jer je ona dostojanstveno i nesebično promovirala i promovira naš Grad svojim uspjesima, trudom i upornim radom te joj ujedno čestitamo od srca na povijesnom uspjehu za Republiku Hrvatsku i Slatinu te joj želimo sjajan uspjeh i u nastavku sportske karijere! 
Oni koji mogu, nisu učinili ono malo za ovu zlatnu djevojku koja je uzor mladima kao sportašica i kao Slatinčanka zbog koje je cijeli svijet čuo za našu malu Slatinu!
Iako sadašnja situacija ne izgleda obećavajuće, želimo vam reći da nećemo odustati u političkoj borbi za boljitak svih nas. Dok naš mandat traje, radit ćemo i dalje za što kvalitetniji život u Slatini.
Dragi sugrađani, još jednom, sretan vam Dan Grada!
 
Vijećnici kluba SDP – Fokus”
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button