NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Ruksak (pun) kulture u DV Zeko Slatina donio predstavu „Nepospremljene igračke“

U sklopu Programa Ruksak (pun) kulture danas je u Dječjem vrtiću Zeko u Slatini gostovala Umjetnička organizacija Fronesis iz Zagreba.

Ruksak (pun) kulture dio je kulturne politike Vlade Republike Hrvatske za vrtiće, osnovne i srednje škole, a korisnici programa su djeca od tri godine i učenici od 6 do 18 godina.
Riječ je o zajedničkoj inicijativi Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja te zajedničkom ulaganju u područja obrazovanja i kulture na državnoj razini.

Ciljevi Programa su, između ostaloga, omogućiti djeci i mladima u vrtićima, osnovnim i srednjim školama sudjelovanje u kulturnim programima koje vode profesionalci, te omogućiti pristup širokom području kulturnoga izraza, odnosno mogućnost razvoja i razumijevanja kulture u svim njezinim oblicima kao i pomoći vrtićima i školama da se sami uključe u različite oblike kulturnih programa.

Tako je danas za sve mališane Dječjeg vrtića Zeko održana plesna predstava „Nepospremljene igračke“ u koreografiji Jasne Čižmek Tarbuk.
Djeca su uživala u predstavi, ali i aktivno sudjelovala plešući.
(Mihaela Feldi/Foto: DV Zeko Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot