NASLOVNICASPORT

Rukometni spektakl na vrućem asfaltu ”staroškolskog”

Iako igrana po ”pasjoj vrućini” i ovogodišnja tradicionalna utakmica između prvog sastava i bivših, nešto starijih, igrača Rukometnog kluba Slatina bila je pun pogodak s obzirom na sam susret, ali i na popratne sadržaje koje zahvaljujući organizacijskim sposobnostima samih rukometaša uvijek nosi sa sobom.  Osim puno dobrih vibracija, kako na terenu, a tako i oko terena, i šank i roštilj radili su punom parom. Gledateljima, mahom ljubiteljima rukometa i slatinskog sporta uopće, servirana je zanimljiva utakmica s puno lijepih i atraktivnih poteza. I jedni i drugi su bili na visini zadatka bez obzira što se radilo o prijateljskoj utakmici. Osim brzine i eksplozije koje su očekivano bile na strani puno mlađe ekipe seniora, vidjeli smo da i kod veterana itekako ima još vatre i želje  za igrom, ali i pobjedom. U pauzi utakmice priređena je i nagradna igra za posjetitelje, a prigodnim priznanjem i velikim aplauzom publike nagrađen je Antun Repić. Za sve što je u životu pružio rukometnom klubu, ali i za veliku pomoć u organizaciji ove utakmice priznanje je jednom od pionira slatinskog rukometa uručio njegov unuk, ali i nasljednik na terenu Ivan Repić.

Svoj udio u ovoj pravoj fešti od rukometa dali su i brojni sponzori; Cvjećarnica Maja, JVP Slatina, CB Ferrari, CB Jole, CB Ar, Rilemont, Drvne konstrukcije Voćin, Trgovina Medinci, MNK Slatina, Turistička zajednica grada, Radio Slatina, Two ass, Tapetarski obrt Irma, RK Poreč, Lovačka kuća Repić, Mesoprerada, Društvo Naša djeca Slatina i Styron.

Tradicionalna revijalna utakmica

RK Slatina – seniori                          31

RK Slatina – veterani                       31

SLATINA Staroškolsko igralište. Gledatelja: 200. Sudac: Matej Knapić (Slatina). Mjeritelj vremena i službena osoba za neriješeno: Rafael Mataija (Slatina). Nadzornik: Đorđe Jajić (Slatina).

RK Slatina – seniori: Frajhaut, Venus, Butorac, Repić, Suhić, Macinger, Miličić, Horvat, Bot, Baćani, Mataija, Majstorović, Hankić, Dragojević. Treneri:  Biljana i Viktor Frajhaut

RK Slatina – veterani: Relić, Čižek, Bočkaj, Berkec, Filipović, Kotur, Mesec, Čurić, Hamš, Ašpan, Mihaljević, K.Krpačić, Janečić, S.Krpačić, Vučinić, Bošnjak. Trener: Vladimir Gojković

(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button