DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Rukometašice Petrinie i Moslavine zaustavile Slatinu

Danas (17.12.) su se u Slatini igrale utakmice 7. kola 1. HRL za djevojčice do 11 godina starosti tzv. regije 2-1.

Ženski rukometni klub Slatina je bio domaćin tom kolu, a u Slatinu su još na odigravanje svojih utakmica doputovale mlade rukometašice iz Koprivnice, Petrinje i Kutine.

Unatoč dobroj igri i još boljoj podršci s tribina, mlade Slatinčanke nisu uspjele doći do bodova kontra protivnica koje im inače prave društvo u donjem dijelu ligaške ljestvice. U prvom ogledu članice kutinske Moslavine nadjačale su Slatinu rezultatom 12:10. U tom porazu najefikasnije su u redovima domaćina bile Tena Presečan sa 4 i Korina Knapić sa 3 gola. U drugoj utakmici odnosno posljednjoj tog mini turnira Petrinia iz Petrinje je jednostavno bila prejaka za mlade Slatinčanke. Zanimljivo ovaj uzrast u svojim utakmicama ima tri poluvremena, a već je do konca drugog bilo ogromnih sedam golova prednosti za Petriniu. Ipak do konca su Slatinčanke uspjele ublažiti poraz preko Ive Randelj koja je ujedno sa 4 gola bila najefikasnija domaća igračica u toj utakmici.

Pod vodstvom trenera Slobodana Filipovića danas su za Slatinu igrale Erina Ana Kordi, Tena Medved, Tena Presečan (sveukupno 5 golova), Korina Prugovečki (1), Jelena Kolarić, Ema Klement, Tatjana Hamaček, Lucija Neralić (1), Antea Marković, Korina Knapić (4), Iva Randelj (5).

Nakon 11 odigranih utakmica Slatinčanke se nalaze na 12. mjestu ljestvice sa 4 boda. Ispod njih su još Garešnica sa 2 i Bjelovar bez iti jednog boda. Na prvoj su poziciji s maksimalna 22 boda rukometašice varaždinske Koke. Iduće kolo na rasporedu je 14. siječnja, a Slatina će ponovno biti domaćin turnira i igrati protiv klubova Prelog i Zrinski.

 

1.HRL U11 žene – regija 2-1

  1. kolo

Podravka – Petrinia 14:6

Slatina – Moslavina 10:12

Moslavina – Podravka 6:16

Petrinia – Slatina 12:6

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button