NASLOVNICASPORT

Rukometaši u Županji obranili drugo mjesto

Više nego uspješno prebrodili su slatinski rukometaši gostovanje u Županji u utakmici koja je praktički odlučivala tko će na koncu ponijeti epitet viceprvaka lige. Iako su domaćini većim dijelom utakmice kontrolirali i igru i rezultat ovog puta, baš kao i kolo ranije, mladi Slatinčani u samom su finišu izvukli dodatnu energiju s kojom su uspjeli sve preokrenuti u svoju korist. Ovaj trijumf još više dobiva na težini kada se zna da su Slatinčani na noge Županji otputovali poprilično oslabljeni lišeni usluga Lisinskog, Mataije i Suhića, no i bez njih dečki su stisnuli zube i odigrali pravu poštenu utakmicu. Ostat će zabilježen podatak da su učinkom nezaustavljivi bili Hankić s 10 golova i Repić s 9, i to svih 9 iz igre. Na žalost, ova utakmica donijela je i jednu prilično crnu vijest. Naime, kad je sirena označila kraj da je Slatina došla do ove teško izborene, ali na koncu sasvim zaslužene hrabre pobjede, trenerica slatinskih rukometaša Biljana Frajhaut učinila je krivi korak te  joj je pri tom, kako nesluženo saznajemo, stradala  tetiva. Prve prognoze što se tiče težine ozljede i nisu bile baš najoptimističnije. Ovim putem trenerici slatinskih rukometaša koja  je čitav svoj život posvetila rukometu i rukometnom klubu Slatini želimo što brži oporavak i povratak na teren svome nesebičnom i voljenom radu s ovom skupinom izuzetno talentiranih mladića.

2.HRL istok

17.kolo

ŽUPANJA      24(15)

SLATINA       26(14)

ŽUPANJA ŠD OŠ Ivana Kozarca. Gledatelja: 50.

ŽUPANJA: Dobrinkić, Branšteter 4, Macner, Gagulić, Marić, Kelava, Didiović, Filipović, Doknjaš 9, Lovrić 5, Zovak 1, Jelečević, Vuković 3, Ostružnjak 2, Miličić, Nađ. Trener: Mihovil Ostružnjak

SLATINA: Frajhaut, Hankić 10(6), Butorac 2, Repić 9, Baćani, Horvat 2, Lukac 1, Miličić 1, Bot, Dragojević 1, Macinger, Venus. Treneri: Biljana i Viktor Frajhaut.
(Damir Jukić/Foto: Arhiva Radio Slatine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button