DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Rukometaši trijumfirali u povratničkom susretu

U dvoboju mlade Slatine i još mlađih gostiju iz Valpova bez većih problema slavili su iskusniji i u ovom trenutku osjetno kvalitetniji domaćini.

Dugo se čekalo na ovaj susret. Korona je nemilosrdno zaustavila  ne samo prošlo prvenstvo već i Slatinu na putu u prvu ligu, a večeras se rukomet konačno ponovno igrao pod svodom dvorane srednje škole. Istina, bez gledatelja, no kad-tad doći će i do tog povratka jer kao i svaki drugi sport bez navijača na tribinama to jednostavno nije to. No bez obzira i na taj hendikep Slatina je s punim angažmanom  dočekala taj prvi domaći susret u novoj sezoni i s još većim respektom svoje talentirane mlade protivnike iz Valpova. Da nije bilo tako gosti bi možda još imali kakvu takvu šansu no od samog početka Slatina je sazidala bedem ispred svojih šest metara, a u napadu lepršavom i brzom igrom s realizatorski raspoloženim Čurićem i Lukcem već u 16.minuti otišla na plus sedam (10:3). Iako su Valpovčani nakon tog perioda uspjeli nakratko pronaći izlaz iz rupe Slatina je u posljednjem intervalu tog prvog poluvremena ponovno pritisnula gas za visokih 18:9 s kojim se otišlo na odmor. U nastavku pak bilo je teško za očekivati da će Slatina, uslijed praktički riješene utakmice, ponuditi reprizu fantastičnog prvog dijela, a upravo to se i dogodilo. Udarne igle Slatine imale su manju minutažu no i ovako stigao je slatinski trenerski dvojac isprobati mnoštvo kombinacija praktički sa svim igračima, a da to nije imalo nikakvog utjecaja na konačan rezultat, ali i sveukupan odličan dojam.

  1. HRL – istok

2.kolo

SLATINA        33(18)

VALPOVKA    25(9)

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Bez gledatelja. Suci: Miroslav Josić i Goran Radonjić (Donji Miholjac). Delegat: Bruno Androš (Osijek).

SLATINA: Frajhaut, Horvat, Repić 3, Berkec 1, Baćani, Miličić 2, Bot 3, Dragojević 3, Butorac, Čurić 9, Lisinski 3(1), Hankić, Mataija 4, Bočkaj, Venus, Lukac 5. Treneri: Biljana i Viktor Frajhaut

VALPOVKA: Kuna, Hideg 2, Tomas, Pavlović 1, Krstić 4, Pušić, Liščić 2, Markota 2, Parmačević, Fumić, Vukelić 3, Hajmiler 1, Bajer 2, Bajan 8(4), Lazar, Tisucki. Trener: Alenko Bajan

 

Tekst i foto: Damir Jukić


 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button