DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Rukometaši lako svladali Valpovku

Slatina je na početku novog prvenstva upisala glatku pobjedu.

Istina, gosti su sjajno otvorili utakmicu no ubrzo su nakon tog početnog šoka Slatinčani krenuli po ono što se od njih uz ovom susretu i očekivalo, po brzu i neupitnu pobjedu. Napad je u potpunosti proradio već do sredine prvog dijela, a ubrzo je i ”pročitana” s početka utakmice nezgodna igra Valpovčana u napadu tako da su kockice sjele na svoje mjesto već do odlaska na odmor. Slatinčani su i u nastavku ozbiljno odrađivali posao sve do posljednjih 5 minuta utakmice kada su gosti uspjeli sa minus 10 doći na donekle podnošljivih minus 7. Gotovo dvije trećine domaćih golova utrpali su nezaustavljivi Repić i super razigrani Lisinski, a na odličnu obrambenu rolu svih suigrača s dvoznamenkastim brojem mahom atraktivnih obrana nadovezao se Frajhaut.

  1. HRL istok

1. kolo

SLATINA      32(15)

VALPOVKA  25(12)

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 90. Suci: Josić i Radonjić (Donji Miholjac)

SLATINA: Frajhaut, Horvat, Fazekaš, Repić 8, Majstorović, Berkec, Baćani, Miličić, Bot 5, Brnada, Dragojević 2, Butorac, Lukac 2, Lisinski 11(3), Hankić 2(1), Mataija 2.

VALPOVKA: Kuna, Hideg 1, Krstić 1, Strmečki, Markota 1, Punda 4, Ostajmer, Pepić, Hajmiler 2, Tisucki 1, Vukelić 3, Bajer 2, Bajan 10(7), Parat, Tivanovac, Lazar.

Sudjelovanje na utakmici omogućili su Ministarstvo turizma i sporta i Grad Slatina koji sufinanciraju program „Rukomet je moja ljubav“. Ministarstvo turizma i sporta program sufinancira u iznosu od 64.476,80 kn.

Damir Jukić

Utakmica između Rukometnog kluba “Slatina“ i Rukometnog kluba “Valpovka“ organizirana je u sklopu programa „Rukomet je moja ljubav“ čija je ukupna vrijednost 80.596,00 kn. Program u iznosu od 64.476,80 kn sufinancira Ministarstvo turizma i sporta dok ostalih 20% vrijednosti programa sufinancira Grad Slatina.

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button