NASLOVNICASPORT

Rukometaši krenuli s pripremnim utakmicama

Jučer su prvu provjeru u sklopu priprema za nastavak  prvenstva imali rukometaši Slatine. Naime oni su u dvorani Srednje škole  Marka Marulića ugostili Požegu, stare znanca iz prvenstva, a konačan rezultat ove prijateljske utakmice bio je 27:27. Veći dio susreta Slatina je bila u blagoj rezultatskoj prednosti no uporni Požežani uvijek su pronašli načina da se vrate u igru pa tako i u samom finišu koji je bio i više nego uzbudljiv.

Slatina je u tim posljednjim minutama zapucala dva sedmerca (Pravda, Mataija), a gosti su obranivši posljednji napad Slatine bili čak dva puta u prigodi da u posljednjih 5 sekundi dođu do konačnog trijumfa no njihove zicere zaustavila je vratnica slatinskog gola. S obzirom da se radilo o prijateljskom susretu treneri su iskoristili prigodu da isprobaju nove akcije pa rezultat i nije bio u prvom planu. S obzirom da su i jedni i drugi još uvijek u prilično iscrpljujućem trenažnom procesu nije začudio niti ogroman broj tehničkih pogrešaka, ali i prilična doza neefikasnosti.

Kod domaćina najefikasniji su bili Čurić i povratnik Nikola Janečić sa 6 golova. Dragojević je pogodio 5 , a Bočkaj i Krpačić po 3  puta.  U redovima Požege daleko najviše pokazao je Domagoj Kiš, a i vratar Ćosić bio je na visini zadatka. (dj)

Prijateljski susret

  • SLATINA              27
  • POŽEGA              27

Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 50. Sudac: Hrvoje Žunec (Slatina).

  • SLATINA: Šomođi, Krpačić 3, Hodak 2, Janečić 6, Lukac 1, Dragojević 5, Lisinski, Mataija, Čurić 6, Butorac 1, Pravda, Venus, Poje, Nemet, Bočkaj 3 / Trener: Vladimir Borbaš
  • POŽEGA: Ćosić, Grbeš 4, Vlašić 4, Markanjević, Gotal, Greganić 6, Bešlić 3, Blagojević 2, Kiš 7, Tukonić 1.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button