DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Rovovska bitka Slatine i Broda završila neodlučeno

U odličnoj utakmici juniori Slatine i Broda 035 podijelili su bodove

S obzirom na viđeno podjela bodova najpošteniji je ishod ovog napetog susreta, mada bez obzira što su gosti veći dio utakmice bili u prednosti, ne možemo se oteti dojmu da su Slatinčani ti koji više mogu žaliti za dva izgubljena boda.

Prvi dio prošao je u jalovoj inicijativi Slatine čiji su brojni napadi završavali dalekometnim udarcima iz ne baš povoljnih situacija tako da je gostujući vratar praktički samo dobrim postavljanjem upisao oveći broj lakih obrana. S druge strane terena Brođani su strpljivo čekali svoje šanse i na koncu ih i dočekali. Oba ta gola stigla su iz individualnih klasnih prodora mladih Brođana. Odgovor Slatinčana stigao je u pravo vrijeme, točno prije odlaska na odmor kada je pogotkom utakmicu u život vratio Šuntić.

U nastavku je Slatina konačno zbacila sa sebe pritisak s kojim se od početka borila više nego s protivnikom te ubacila u brzinu više i počela sijati paniku pred gostujućim vratima. Iz tog pritiska očekivano je stiglo i izjednačenje i velika radost u domaćim redovima. No to veselje nije potrajalo niti minutu jer su gosti  ekspresno poentirali vrativši ponovno Slatinčane u rezultatski minus. Moramo istaknuti da su gosti to drugo poluvrijeme bili puno opasniji nego što su to bili u prvom dijelu pa je i slatinski vratar Lukaček morao biti na stalnom oprezu. Naravno da je bilo teško za očekivati da će mladi Slatinčani uspjeti održati silan ritam koji su sami sebi nametnuli  u tom drugom poluvremenu. Ipak u samoj završnici uspjeli su pronaći dodatne atome snage s kojima su ponovno vratili utakmicu u egal. Posljednje sekunde donijele su i konačan klimaks u vidu dviju situacija u kojima je Šuntića na promašaje ”natjerao” vratar Sušić priskrbivši si tako i jednu od najjačih kandidatura za igrača ovog uistinu odličnog susreta.

  1. HMNL istok – juniori Skupina A

SLATINA        3

BROD 035     3

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 40. Suci: Gobac (Virovitica) i Pastuović (Nova Bukovica). Strijelci: 0:1 – Marčetić (10), 0:2 – Marčetić (15), 1:2 – Šuntić (18), 2:2 – Dom.Bogati (22), 2:3 – Andrić (23), 3:3 – Dor.Bogati (35)

SLATINA: Lukaček, Šuntić, Kizivat, Dom.Bogati, Dor.Bogati, Tropšek, Novaković, Šterl, Đorđević, Jukić, Mudri. Treneri: Marko Novaković i Damir Bogati

BROD 035: Sušić, Andrić, Cvitković, Marčetić, Mijić, Ružić, Abramović, Đaković, Marić. Trener: Ivica Ćorluka

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button