NASLOVNICAZABAVA

Romantični zagrljaji Sandija Cenova i Ivane Marić u pjesmi i video spotu “Mi vodimo ljubav”

Kako sam sa Ivanom izuzetno dobar prijatelj i kolega, i uvijek kada se družimo odlično se nasmijemo, to je bio odličan izbor. Ovo je snimka bez uljepšavanja. Svi oni koji su bili u Gavelli mogu potvrditi da je tada sve prštalo od emocija, pa se nadam da smo to u ovih par minuta uspjeli približiti publici.

Ujedno ovo je prva ‘live’ snimka sa cijelog koncerta, koji će uskoro ugledati svjelo dana.’, rekao je Sandi.

Sama Ivana za izvedbu je naglasila kako je bila prepuna spontanosti i iskrenosti, ‘Sandija poznajem dugi niz godina. Kada god smo provodili vrijeme zajedno, druženje je uvijek bilo zabavno. Čim sam čula da radi koncert u Gavelli, prva reakcija je bila, želim ići i podržati ga iz prvih redova. Tim više bilo je moje iznenađenje, kada me nazvao i ponudio mi da mu budem jedina ženska gošća na koncertu.

Moram reći kako je izabrao pjesmu koja nije hit, ali je super za duet. Nastup u Gavelli odradili smo tako reći bez probe, pa je bio neizvjestan rezultat, ali sa druge strane pun spontanosti i iskrenosti. Kada sam čula pjesmu, nekako sam zamislila nas dvoje za nekim stolom, uz piće, i moram reći kako me Sandi oduševio kada je sve to organizirao za sam nastup.’

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button