DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Rođendanski Dječji kutak – Našem gradu za rođendan

Jučer, 3. rujna, održan je još jedan Dječji kutak “Veseli sat” u prostoru Posjetiteljsko-interpretacijskog centra „EPIcentar Sequoia” Slatina, ali ovoga puta u rođendanskom duhu – s temom “Našem gradu za rođendan”. Na rođendanskom Dječjem kutku sudjelovao je i gradonačelnik Denis Ostrošić koji je svojim dolaskom uveličao proslavu rođendana grada Slatine.
Na početku radionice nastupale su “Super Relax Kidsice” pod vodstvom mentorice Svjetlane Dupan, koje su izvele vježbe Acro sporta i svojom izvedbom iznenadile i oduševile sve prisutne, a oni malo spretniji u publici su se hrabro okušali u ovim akrobacijama. Nakon razgibavanja uslijedile su aktivnosti koje su osmislile volonterke Valentina Drokan, Nikolina Ljekaj i Elizabeta Taradej, a sve u duhu rođendana i pomoću rođendanskih rekvizita.
Izrađivale su se i rođendanske čestitke, torte i svjećice, ali ovoga puta od plastelina. A kakav bi to rođendanski party bio bez kolača?! Zato su volonterke DND-a male partijanere iznenadile i počastile muffinsima, u kojima su i veliki uživali, a prije kušanja smo svi zajedno zapjevali rođendansku pjesmu našem gradu.
”Ovim putem zahvaljujemo gradonačelniku Denisu Ostrošiću, voditeljici Super Relax Kidsica, Svjetlani Dupan, predstavniku Turističke zajednice Hrvoju Valpovcu, te svoj djeci i njihovim roditeljima što su svojim uveličali rođendanski Dječji kutak” – izjavila je predsjednica Društva „Naša djeca” Slatina Ivana Strupar.

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button