NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Rock osvježenje na koncertu za mlade Loud fest 3. rujna slatinski Old school company band

Povodom obilježavanja Dana grada Slatine, 1. rujna i 725. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine, Grad Slatina, Slatinski informativni centar i Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji s brojnim slatinskim udrugama, organizacijama i sportskim klubovima pripremaju bogat program koji obiluje različitim kulturno-zabavnim i sportskim manifestacijama.

Jedna od njih je i koncert za mlade Loud fest koji će se održati 3. rujna na Staroškolskom igralištu u središtu Slatine u organizaciji Udruge mladih Krik iz Slatine.
Mladi Krikovci najavili su veliki spektakl uz nastup čak sedam različitih izvođača među kojima će se naći i poznati reper Edo Maajka.

Između ostalih pravo rock osvježenje bit će i nastup slatinskog Old school company banda koji se ovih dana intenzivno priprema kako bi zasjao u punom sjaju.

Ovaj bend okuplja stare slatinske rokere, a u njegovom su sastavu: Vlado Majhen – pjevač i usna harmonika, Dražen Čižek – vokal, Vlado Batrac – bas, Zdenko Repinac – solo gitara, Marko Brijačak – ritam gitara i Željko Ivček –  bubanj.

Old school company band snimio je i video kojim najavljuje svoj izvrstan nastup kojim žele mladima pokazati kako „rokaju“ stari rokeri.
(Mihaela Feldi/Foto i video: Josip Job)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button