DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Robert Hodak ponovno na čelu slatinskog Hajduka

Uz više nego naglašenu simboliku neizmjerne ljubavi prema svom jedinom klubu – splitskom Hajduku, Udruga Društvo prijatelja Hajduka Slatina danas 19.11. i to s početkom u 19 sati i 11 minuta, brojevima koji ukazuju na godinu ”rođenja” Hajduka, održala je svoju izbornu skupštinu.

Skupština je stigla kao izvanredna jer je dojučerašnji predsjednik Tomislav Bilandžija zbog privatnih razloga i obveza  odlučio se povući s te dužnosti.

Skupština i novi izbori održani su u prostoru zgrade Centra nevladinih udruga. Na tim izborima članovi su odlučili da će novi predsjednik biti Robert Hodak koji je i prije Bilandžije dugi niz godina bio i više nego marljivi pokretač  ove udruge. Za dopredsjednika je izabran Ivan Balić, a za tajnika Tomislav Brnas.

Kako doznajemo DPH Slatina i dalje će ustrajno raditi na omasovljavanju članstva, a bilo je riječi i prijedloga za uključivanje u akciju ”Za sva vrimena”. Opće je poznata inicijativa kluba iz Splita o izgradnji tematskog parka, a i slatinski hajdukovci imaju želju upisati ime svoje udruge u taj jedinstveni park. Za upisivanje u park potrebno je 7 500 kuna, a do tog iznosa članovi udruge pokušat će doći prodajom posebno dizajniranih majica sa simbolima udruge i Hajduka koje su i predstavljene na ovoj skupštini. Cijena majice iznosi 100 kuna.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button